Mâncăruri ciudate, platinguri excepţionale la „Chefi la cuţite”

03 10. 2017, 11:43

Şi Ciprian Ciobanu a intrat în concurs cu siguranţa că reţetele sale reinterpretate îl vor scoate în evidenţă, dar a reuşit să-l şocheze pe chef Florin Dumitrescu, ce s-a ridicat de la masa juraţilor refuzând să guste din salata primavera cu viermi de mătase.

Telespectatorii s-au delectat marţi seară la „Chefi la cuţite” nu doar cu preparate savuroase, ci  şi cu momente pe măsură.  Cea mai spectaculoasă audiţie a fost a lui Ionuţ Stoian, magicianul Johannes, care a intrigat restul concurenţilor la bancul de lucru şi a stabilit cea mai originală apariţie. Spre norocul celor trei chefi, nu mâncarea a fost cea care a dispărut chiar de sub nasul lor ci o parte din concurent, căci Johannes a decis să respecte tematica primei etape a show-ului şi a intrat ,,pe nevăzute”, doar cu jumătate de corp. Iluzionistul a recurs la un număr special pentru a obţine permisul către următoarea etapă, fiind primul personaj care a şocat şi a încântat juriul în aceeaşi măsură!

O poveste de viaţă impresionantă şi o farfurie declarată ,,impecabilă” de către pretenţioşii juraţi au fost ingredientele cu care Daniel Gheorghiu a cucerit inimile chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Savoarea preparatului şi platingul minimalist i-au asigurat succesul, iar cele trei cuţite primite l-au făcut să îngenuncheze în lacrimi în faţa mesei de jurizare: ,,tartarul tău este perfect, eşti incredibil!”, declara chef Florin.

Bucătari profesionişti sau amatori, o rivalitate între tată şi fiu la bancul de lucru, dar şi un foodblogger venit din China pentru a demonstra că preparatele exotice sunt demne de etapa următoare a concursului, toate îi aşteaptă pe telespectatorii Antena 1 în această seară de la ora 20:00, într-o nouă ediţie „Chefi la cuţite”!