Maraton de comedie cu Horaţiu Mălăele

De: Mioara Tronaru / 19.01.2014, 09:00
Maraton de comedie cu Horaţiu Mălăele
Regal al umorului pe 27 ianuarie, o zi pe care actorul Horaţiu Mălăele o va începe cu spectacolului “Sunt un orb”, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, pentru a-l continua pe scena Naţionalului bucureştean, dându-i replica prietenului său de-o viaţă, Ion Caramitru, într-o nouă ediţie a spectacolului “Caramitru-Mălăele, câte’n lună şi în stele”.

Două dintre cele mai aplaudate producţii care-l au pe marele actor pe afiş au fost programate în aceeaşi zi – un semn că anul are semne bune de belşug în umor inteligent, eleganţă şi spirit. Maratonul începe la Teatrul Elisabeta, la ora 18.00, pentru a continua pe scena Sălii Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti, de la ora 20.00. Cele mai bine de trei ore de veselie în versuri reprezintă o excelentă provocare pentru Horaţiu Mălăele, un geniu comic care a demonstrat din plin că are la îndemână toate subtilităţile minţii şi ale sufletului, pe care le atinge folosind toate mijloacele artei. Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – aşa cum îl descrie Ion Caramitru, neobositul Mălăele este într-o perpetuă căutare şi de aceea niciuna dintre apariţiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Vă invităm să-l reîntâlniţi la început de an în sălile de teatru, pentru ca mai apoi, aşa cum spune Horaţiu Mălăele, „în continuarea vieţii dumneavostră să râdeţi, pentru că râsul este muzica sufletului, să vă jucaţi – este secretul tinereţii, să citiţi – este fântâna înţelepciunii, să gândiţi – este izvorul puterii, să fiţi calmi – este calea spre fericire, să fiţi buni – este cheia succesului şi să iubiţi – este raţiunea de trăi”…

Biletele pentru cele două spectacole au fost puse în vânzare la casieria Teatrului Naţional din Bucureşti, la Teatrul Elisabeta, în Unirea Shopping Center (etaj 2) şi online pe bilete.ro, vreaubilet.ro, bilet.ro sau în oficiile Poştei Române şi în magazinele INMEDIO şi Germanos semnalizate Bilete.ro.