Maraton de filme pentru toată familia. Recomandări de filme şi seriale pe care le poţi vedea oriunde şi oricând

De: Cristiana Trifu / 07.12.2017, 09:00
Maraton de filme pentru toată familia. Recomandări de filme şi seriale pe care le poţi vedea oriunde şi oricând
Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă poţi face maraton de filme cu familia şi prietenii până în zori. Fie că optezi pentru filme clasice, SF, acţiune, de dragoste sau serialele preferate cu Internet TV, de la Telekom, te bucuri de ceea ce e important cu adevărat, oriunde, oricând.

A devenit deja o tradiţie să te uiţi la peliculă „Singur acasă” în sezonul sărbătorilor. Este unul dintre filmele atemporale de care uneori ţi se face dor şi-ai vrea să le revezi. Dar fără un serviciu care să ţi le pună la dispoziţie oricând, depinzi de televizor. La fel se întâmplă şi cu producţiile mai noi, pe care le-ai ratat la cinema dar pe care le-ai vedea comod în pat, după muncă, sau chiar la coadă de la cumpărături, pentru că atunci ai timp. 

Şi pentru că în timpul sezonului rece este mult mai plăcut să urmăreşti un maraton de filme, iată câteva dintre recomandările noastre:

Assassin’s Creed, cu Michael Fassbender, este una dintre ele, lansată în 2017 şi realizată după celebrul joc, povestind călătoria personajului Cal în timp. Filmul bifează mai multe genuri, printre care SF şi acţiune, motiv pentru care este clar pe lista producţiilor cu şanse reale să-ţi rămână în minte.

Spionii din vecini reuneşte o distribuţie de zile mari, în frunte cu Gal Gadot, actriţa care a interpretat-o pe Wonder Woman în universul DC. Alături de Jon Hamm, Isla Fisher şi Zach Galifianakis, ea conturează povestea unui cuplu obişnuit, trezit în mijlocul unei misiuni de spionaj. 

Colossal o are în prim-plan pe Anne Hathaway, al cărei personaj este o petrecăreaţă cu o influenţă majoră asupra unui monstru din Coreea de Sud. Cum se manifestă legătura şi cum se încheie povestea, te încurajăm să afli într-un mod simplu. 

Cea de-a patra recomandare de film este T2-Trainspotting, sequel-ul celebrei producţii engleze care reia aventurile eroilor săi, după 20 de ani. Regăseşte ambianţa bizară dar magnetică şi în partea a doua lansată la începutul lui 2017.

Iar vestea bună este că propunerile noastre nu sunt completate de sugestia de a le aştepta la televizor, ci de informaţia că le poţi integra în programul tău, aşa cum îţi este mai uşor. Urmăreşte-le pe toate acasă, când vrei tu, cu Internet TV de la Telekom sau chiar şi în tren, în drum spre munte, cu Internet nelimitat 4G, ambele la oferta de doar 5 euro/lună.

Cu internet TV de la Telekom, filmele nu se termină niciodată! Ai pachetul cu toate canalele HBO şi Cinemax, atât pe TV cât şi online prin aplicaţia Telekom TV.  În plus ai acces în aplicaţia HBO Go. Totul la 5 Euro/ lună.  Poţi opta pentru pachetul MaxPack gratis la orice abonament şi Internet TV cu interactivitate şi conţinut disponibil pe toate ecranele  Oferta valabilă la abonare şi renewal. Tu cu care începi?

Dar ce zici de un maraton al serialelor?!

Fenomenul serialelor a cuprins de ceva timp România şi s-a instalat ca una dintre principalele metode de petrecut timpul liber, mai ales în rândul tinerilor. Dintr-o gamă largă de opţiuni poţi alege serialul care să ţi se potrivească cel mai bine în funcţie de interesele şi pasiunile tale, de la poveşti poliţiste la documentare. Noi îţi propunem 4 sugestii de seriale care, credem noi, te vor ţine aproape de ecran: 

 1.         Umbre

Producţia românească îl are în prim-plan pe Relu, taximetrist pe timp de zi şi recuperator pe timp de noapte. El duce o viaţă dublă, între familie şi mafia care l-a racolat, însă separarea celor două lumi începe să devină o adevărată problemă. 

 2.         Babylon Berlin  

Filmul este realizat în Germania şi prezintă epoca anilor 20, când Gereon Rath se mută la Berlin, epicentrul schimbărilor politice şi sociale. Descoperă în cele două sezoane oglinda timpurilor apuse şi aventura protagonistului.

 3.         Şeriful

Viaţa liniştită a şerifului unui oraş idilic de munte este deranjată de atacul subit ce anunţă o serie de evenimente neplăcute. Descoperă schimbarea protagonistului Jim, în încercarea sa de a-şi îngropa adânc în suflet limitele şi frustrările. 

 4.         OJ Made în America

Cronica declinului celebrului sportiv OJ Simpson, a cărui reputaţie a fost patată într-un proces controversat, este reflectată într-un documentar apreciat de critici. Muhammad Ali apare şi el în această producţie tensionată.

Cine spune că trebuie să opreşti maratonul serialelor când pleci în oraş? Ia-ţi cu tine filmele, serialele şi competiţiile preferate oriunde, oricând, NELIMITAT! La Telekom internetul e al tău NELIMITAT, 4G pe mobil, la doar 5 Euro/ lună

Dacă deja îţi face cu ochiul una dintre propunerile noastre, să ştii că o poţi vedea oricând şi oriunde, cu noua ofertă de la Telekom: ai Internet TV pentru vizionări acasă sau în aplicaţiile mobile Telekom TV Web & Mobile ai Internet nelimitat 4G pentru maratoane de seriale în deplasare, la doar 5 euro. Oferta valabilă la abonare, renewal şi la achiziţia a încă unui abonament ( ambele abonamente, atât cel nou, cât si cel vechi vor avea internet nelimitat) Alege-ţi preferatul şi fii la curent cu cele mai noi producţii! 

Articol cu conţinut publicitar!