Marele duel de la “Ferma Vedetelor” se dă între Augustin Viziru şi Ştefan Stan

Apropo.ro / 20.03.2015, 16:43
Marele duel de la “Ferma Vedetelor” se dă între Augustin Viziru şi Ştefan Stan
A trecut încă o săptămână la “Ferma Vedetelor”, iar concurenţii se pregătesc de un nou duel. Dacă săptămâna trecută lupta s-a dat între două fete, de data aceasta este rândul băieţilor. Augustin Viziru, care a fost ales să intre la duel de fermierul săptămânii, l-a provocat la duel pe Ştefan Stan.
Dimineaţa, la „Ferma Vedetelor” cocoşul dă trezirea! Chiar dacă momentan le lipseşte un cocoş adevărat, concurenţii s-au adaptat şi cei care se trezesc primii au preluat această responsabilitate. Ziua nu a început într-un mod prea plăcut pentru Augustin, care s-a certat cu vaca nărăvaşă pentru că nu voia să îl lase să ia găleata de apă. Pentru că nu a reuşit să o ia singur, l-a ridicat pe Dan de la micul dejun ca să îi recupereze găleata de la vaca răutăcioasă. 
 
Vica a fost dusă la spital deoarece o durea foarte tare piciorul accidentat în confruntarea cu vaca, însă a fost norocoasă fiindcă în urma radiografiei s-a dovedit  că nu are fractură, ci doar leziuni la nivel de ţesut, care nu îi afectează participarea la activităţile din „Ferma Vedetelor”.  
 
Foto: Pro TV
 
Fermierul săptămânii, Dan Helciug, a fost luat peste picior de Ştefan Stan, Augustin Viziru şi Ionuţ Iftimoaie, care şi-au dat toată silinţa în construcţia solarului. Cei trei au ajuns la concluzia că Dan nu se pricepe şi  la altceva decât la cântat. 
 
Iulia Vântur a venit în casa fermierilor pentru a vedea cine va fi cel de-al doilea duelist, însă nici bine nu a intrat pe poartă că a fost întâmpinată de o găleată de var şi o pensulă, iar Ionuţ a fost cel care pus-o şi pe ea la treabă. Când s-au adunat cu toţii la masă, Augustin a trebuit să aleagă cel de-al doilea duelist pentru sâmbătă, iar nominalizările colegilor săi s-au îndreptat către Dima şi Ştefan. Într-un final, Augustin a decis să meargă la duel cu Ştefan, deoarece consideră că acesta are anumite puncte slabe pe care le poate exploata în favoarea lui: „Eu cred că m-au luat emoţiile! Nu e uşor să aleg pe cine să provoc la duel. Toţi sunt bine pregătiţi, unii chiar îmi sunt şi prieteni! Trebuie să înţeleagă că ăsta e un joc, nu vreau să supăr pe nimeni, dar trebuie să îmi apăr şansele!”. Decizia lui Augustin a încins spiritele la masă, însă până la urmă, Ştefan a concluzionat: „Asta e! Suntem haiduci, suntem aici să câştigăm!”.