Marele Premiu de la “Dansează printre stele” valorează 50.000 de euro

De: Cătălina Matei / 01.10.2014, 11:05
Marele Premiu de la “Dansează printre stele” valorează 50.000 de euro
Lupta în paşi de dans începe duminică, 5 octombrie, de la 20.30, la Antena 1. Alina Eremia şi Iuri Ribac, Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin şi Bruce, Diana Munteanu Niculescu şi Ştefan Ciubotaru, Raluka şi Lilian Cărăuş, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, Cosmin Seleşi şi Maria Popescu, Mihai Ristea şi Luiza Comşa, Muneer şi Stela Domniţanu, Nicolai Tand şi Elena Andreianu, Speak şi Cocuţa şi Vladimir Drăghia şi Elena Voscoboinic luptă nu doar pentru titlul de cea mai bună pereche de la „Dansează printre stele”, ci şi pentru marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

Cei 24 de concurenţi petrec în sala de repetiţii ore în şir, pentru a se asigura că prind un loc fruntaş în clasamentul primei ediţii.

Ei nu trebuie să convingă doar membrii juriului că stăpânesc foarte bine stilurile de dans, ci şi telespectatorii, al căror vot contează la fel de mult ca notele date de Mihai Petre, Jojo (Cătălina Grama) şi Igor Munteanu.

Foto: Antena 1

Perechile intrate în acerba competiţie de dans vor afla abia duminica următoare care este clasamentul final, după ce va fi făcută media dintre notele oferite de juriu şi voturile telespectatorilor.

Perechile clasate pe ultimele două locuri vor dansa încă o dată, iar juriul va decide care este echipa care din acel moment nu mai „Dansează printre stele”.