Mariah Carey şi Kim Cattrall şi-au donat hainele de blană oamenilor străzii

De: Cătălina Matei / 14.11.2014, 10:14
Mariah Carey şi Kim Cattrall şi-au donat hainele de blană oamenilor străzii
Mariah Carey, Kim Cattrall şi Debbie Harry şi-au donat hainele de blană organizaţiei de protecţie a animalelor PETA, pentru un program prin care îmbrăcămintea va fi donată oamenilor străzii în perioada iernii.

Potrivit contactmusic.com, cântăreţele Mariah Carey şi Debbie Harry şi actriţa Kim Cattrall şi-au donat hainele de blană organizaţiei PETA, ce luptă pentru drepturile animalelor şi care, la rându său, le va dona magazinului Liberty din Londra, care are un program prin care asigură îmbrăcăminte pe perioada de iarnă oamenilor fără adăpost.

Foto: Hepta

Magazinul refuză să vândă haine de blană, dar le-a acceptat pe cele donate de vedete în scopuri caritabile. În 2013, Liberty a donat peste 15.000 de obiecte vestimentare pentru oamenii străzii, informează Mediafax.

Foot: Splash News

„Graţie zecilor de donatori care au renunţat la blănurile lor, din bunătate, PETA poate trimite un mesaj important privind compasiunea faţă de animale şi că doar oamenii fără adăpost au o scuză pentru a purta haine de blană”, a declarat Mimi Bekhechi, director al organizaţiei.

PETA (The People for the Ethical Treatment of Animals) a avut un program asemănător anul trecut, în Detroit, Statele Unite, când a donat 100 de haine de blană oamenilor fără adăpost din oraşul american.