Marina Almăşan se întoarce la TVR 1 cu un nou sezon de “Hai-Hui”

Apropo.ro / 16.03.2015, 19:00
Marina Almăşan se întoarce la TVR 1 cu un nou sezon de “Hai-Hui”
Începând din această primăvară, Marian Almăşan îşi aşteaptă telespectatorii la TVR 1, cu “Hai-Hui”, emisiunea care le oferă românilor şansa de a călători „din fotoliul de acasă, fără să scoată un ban din buzunar”.
Aceasta  revine pe micul ecran, din 16 martie, cu un nou sezon. în fiecare luni după-amiază, de la 17.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.
 
Foto: Mediafax Foto
 
“Hai-Hui”  îşi propune, şi în acest sezon, să le ofere românilor şansa de a călători virtual în jurul lumii, dar şi în propria lor ţară. Realizată într-o manieră dinamică, atractivă şi interactivă, sub forma unui show live, cu un public numeros, emisiunea reuneşte personalităţi din diferite domenii, momente artistice specifice diferitelor popoare, reportaje despre locuri spectaculoase de pe glob, concursuri cu premii, prin telefon şi online, momente artistice şi culturale legate de cultura şi arta universală, sărbătorirea zilelor naţionale ale statelor lumii, obiceiuri culinare de pe mapamond şi, nu în ultimul rând, promovarea turismului românesc, într-o manieră inedită, atrăgătoare.