Marius Moga şi Adrian Nour alături de Trio Zamfirescu vin vineri la Românii au talent!

De: Nicoleta Nicolae / 04.06.2015, 08:00
Marius Moga şi Adrian Nour alături de Trio Zamfirescu vin vineri la Românii au talent!
Vinerea aceasta va avea loc ultima semifinală a celui de-al cincilea sezon Românii au talent. Ultimii 12 concurenţi sunt pregătiţi să-şi prezinte momentele de excepţie, să uimească publicul şi juraţii cu talentul lor desăvârşit şi să intre în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Pe lângă reprezentaţiile spectaculoase ale celor 12 semifinalişti, telespectatorii vor avea parte şi în cel de-al cincilea show live de surprize venite din partea unor artişti cunoscuţi.

Antrenorul de la Vocea României, Marius Moga, va urca vineri pe scena talentelor pentru a cânta live cea mai nouă melodie a sa împreună cu Achi, Suntem păsări călătoare. Artistul a filmat de curând şi un videoclip pentru această piesă, în care libertatea şi prietenia sunt transmise perfect prin imagini şi versuri.

„Suntem păsări călătoare este o melodie specială şi mă bucur nespus să o pot cânta pe scena de la Românii au talent, alături de Achi, un tânăr foarte talentat. Este o piesă cu un mesaj profund şi îmi doresc să ajungă la inimile celor de acasă.”, a spus Marius Moga.

Vocea României şi Românii au talent se regăsesc din nou pe aceeaşi scenă pentru un moment incredibil prezentat de două talente de excepţie. Adrian Nour şi Trio Zamfirescu au cucerit publicul cu interpretările lor, iar vineri vor aduce în casele românilor în această formulă multă voie bună şi emoţie. Împreună vor cânta o melodie din folclorul românesc, într-o orchestraţie originală de flamenco.

“Daca Smiley nu i-ar fi cunoscut pe fraţii Zamfirescu la Românii au talent, n-aş fi cântat alături de ei fado în finala de la Vocea României. Le mulţumesc ambelor concursuri, dar şi lui Smiley, că mi i-au adus în cale. De atunci am devenit buni prieteni şi ne bucurăm de concerte frumoase împreună. V-am pregătit un moment special pentru semifinala de vineri, o mostră a ceea ce facem în show-urile noastre. Sperăm să vă placă!”, a declarat Adrian Nour.

„Ne bucurăm foarte mult că în această ediţie vom avea ocazia să apărem alături de concurentul nostru preferat din finala sezonului trei Vocea României, un artist complet şi un muzician rafinat. Este vorba despre Adrian Nour, alături de care am ajuns să ne simţim ca o adevarată echipă. Ne-am simţit şi ne simţim extraordinar pe scena Românii Au Talent. Este una dintre cele mai plăcute experienţe trăite de noi, ce va rămâne de neuitat în sufletul nostru. Atmosfera de concurs încă se simte, deşi nu mai suntem concurenţi. Emoţia şi suspansul plutesc în aer, şi, cred că aceste sentimente le vom retrăi de fiecare dată când vom urca pe această scenă.”, a completat Georgeta Zamfirescu.

Cel de-al cincilea show live Românii au talent va aduce săptămâna aceasta telespectatorilor, momente formidabile însoţie de elemente grafice fabuloase, entuziasm, pasiune, forţă, emoţie, voinţă, mult talent autentic şi lupta incredibilă pentru titlul de erou naţional.

Şi vinerea aceasta, de la 20:30, românii sunt invitaţi să-şi susţină eroii şi să-şi voteze preferaţii pe care-i vor trimite în marea finală Românii au talent, ce va avea loc pe 12 iunie, numai la PRO TV!