Mark Wahlberg va apărea alături de familie într-un reality-show

Apropo.ro / 16.11.2013, 10:00
Mark Wahlberg va apărea alături de familie într-un reality-show
Actorul american Mark Walhberg va apărea alături de fratele său Donnie într-un reality-show, intitulat "Wahlburgers", inspirat de activităţile desfăşurate în restaurantul cu acelaşi nume pe care cei doi fraţi îl deţin în oraşul Hingham din statul Massachusetts.

Alături de fratele său, Donnie Walhberg, celebrul actor american va apărea în acest reality-show care va prezenta felul în care familia Wahlberg administrează restaurantul. Show-ul de televiziune va prezenta în acelaşi timp viaţa de zi cu zi din familia Wahlberg.

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, în noua producţie TV, Mark şi Donnie Walhberg se vor întoarce în oraşul lor natal, Boston, pentru a-şi uni forţele cu fratele lor Paul, care este directorul executiv al afacerii administrate de familia Wahlberg.

Fanii actorului vor avea posibilitatea de a-i vedea în acest reality-show şi pe prietenii apropiaţi ai familiei sale, precum „Momma Wahlberg”, Alma, care va apărea în mod regulat în noul serial. Vărul fraţilor Wahlberg, Johnny „Drama” Alves, dar şi prietenii lor Henry „Nacho” Laun şi Billy Leonard vor apărea în noua producţie.

Reality show-ul „Wahlburgers” este produs de postul de televiziune A&E şi va avea premiera pe micile ecrane americane pe 22 ianuarie. Mark Wahlberg este ocupat în prezent cu filmările de la noul lungmetraj din seria „Transformers”.