Mărturisiri cutremurătoare despre cancer. Jurnalista Sanda Nicola: “Mi-am blestemat meseria” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 13.04.2018, 12:47
Mărturisiri cutremurătoare despre cancer. Jurnalista Sanda Nicola: “Mi-am blestemat meseria”  – FOTO
A trecut prin multe momente de cumpănă, dar acum este în culmea fericirii. Sanda Nicola s-a confruntat cu momente extrem de grele. În urmă cu ceva ani, Sandei i-a murit băieţelul abia născut, apoi a trecut printr-un divorţ şi a câştigat lupta grea cu canceul de col uterin.

Jurnalista Sanda Nicola a făcut mărturisiri dureroase despre perioada în care a fost diagnosticată cu cancer.

Sanda Nicola a învins cancerul şi acum este însărcinată: ”Şi când nici nu mai îndrăzneam să sper…„ – FOTO

“Singura concluzie e că trebuie să lupţi, nimeni nu mai ia în calcul altă variantă când ajunge acolo, decât să lupte… Cancerul de col uterin… Eu aveam 27 de ani când am primit acest diagnostic. Mi s-a propus să fac histerectomie totală, dar nu aş mai fi putut să fac copii.

Am mers pe feelingul meu, am scăpat ieftin… am făcut o operaţie de extirpare şi am scăpat. A fost greu să înţeleg ce s-a întâmplat. Nu am găsit răspunsurile atunci. Mi-am blestemat meseria atunci, acum nu mai cred asta.

Nu meseria m-a îmbolnăvit, fumam foarte mult, 20 de ani am fumat, a fost şi un stres pe care l-am gestionat prost. Lucrurile pentru mine, azi, sunt aşa cum trebuie”, a spus Sandra Nicola la Antena Stars.

Sanda Nicola este căsătorită de nouă ani cu Liviu Iolu, fostul purtător  de cuvânt al Guvernului lui Dacian Cioloş. Cei doi au o fetiţă pe nume Agnes.