Măruţă organizează un concert pentru Tudorel

Apropo.ro / 05.03.2013, 19:00
Măruţă organizează un concert pentru Tudorel
Pe 6 martie Cătălin Măruţă strânge laolaltă mai mulţi artişti care vor susţine un concert caritabil pentru Tudorel Popa.

Evenimentul îi va reuni pe Connect-R, RedBlonde, Zero, Fly Project, Deep Central, Clejanii sau Ştefan Stan şi va avea loc în club Princess, după miezul nopţii. “În timpul emisiunii am primit multe mesaje de la diverşi artişti care îmi spuneau că sunt impresionaţi de povestea lui Tudorel şi ar fi vrut să îl ajute. Iar Tudor de la Fly Project mi-a dat cumva această idee de a face un concert caritabil”, spune Măruţă despre ideea de a organiza un eveniment doar pentru Tudorel.

“Concertul e cumva încă un pas pe care îl facem pentru Tudorel”, continuă prezentatorul “Happy Hour”. “Am reuşit să-i luăm garsonieră, i-am renovat-o, pentru că am vrut ca atunci când se va muta să aibă gresie, termopane, să fie zugrăvită, a mers deja la primul eveniment Mix Music la Călăraşi şi vor mai urma şi altele, iar acum prin acest eveniment încercăm să strângem o sumă de bani care să-i folosească lui Tudorel tot la casa mult visată, în care urmează să se mute foarte curând”, a mai spus Măruţă.