Măruţă, trezit cu fanfara, de ziua sa de naştere

Apropo.ro / 28.01.2013, 11:15
Măruţă, trezit cu fanfara, de ziua sa de naştere
După ce vineri artişti unul şi unul l-au sărbătorit pe prezentatorul “Happy Hour” în direct şi, “Din dragoste pentru Măruţă”, au venit în show-ul de la PRO TV cu daruri care mai de care mai năstruşnice, luni de la 17.30 telespectatorii vor putea vedea cum a fost trezit Cătălin Măruţă de ziua lui!

Sărbătoritul a primit o vizită surpriză de la o fanfară condusă de colegii din redacţie, primarul Piedone şi, desigur, Rică Răducanu, dornic să-şi ia revanşa după ce Măruţă a reuşit să-l păcălească de Ziua Naţională!

Tărăboi mare acasă la prezentatorul „Happy Hour”, multă voie bună, dar şi prezenţa poliţiei, toate acestea au fost ingredientele unei petreceri super-matinale, la 5 dimineaţa! Întreaga desfăşurare de forţe, dar şi reacţia sărbătoritului, vor face deliciul telespectatorilor în ediţia de azi.

Şi tot azi, gazda emisiunii va fi un actor născut în aceeaşi zi cu Măruţă: Florin Piersic! Iar Doamna Bamboi, sosită în ţară special pentru ziua lui Măruţă, va face revista presei mondene în stilul caracteristic, după un an de absenţă din showbiz. Sub sloganul „Din dragoste pentru Măruţă”, vineri seara în platoul „Happy Hour” şi-a făcut loc o adevărată caravană a dragostei din care au ieşit, pe rând, mai multe vedete dornice să-i spună „La mulţi ani” sărbătoritului: Pepe, Piedone, Roxana Ionescu, Constantin Enceanu, Viorica şi Ioniţă din Clejani, Marius Gavrilă deghizat în Cupidon, dar şi Sissoko de la „MasterChef”.

Fiecare dintre ei a venit cu câte o surpriză, un cadou special pentru Măruţă, de la o savarină imensă, la dansatoare senzuale sau un şarpe de 50 de kilograme care mai că l-a lăsat pe Măruţă fără grai. Iar din Norvegia, direct la „Happy Hour”, a venit şi doamna Bamboi, cea mai tare asistentă de televiziune, care i-a adus lui Măruţă în dar gogoşi făcute special pentru el, cu ocazia zilei sale de naştere.