Matt Damon şi Ben Affleck pregătesc un serial de televiziune

De: Cătălina Matei, Nicoleta Nicolae / 30.10.2014, 09:00
Matt Damon şi Ben Affleck pregătesc un serial de televiziune
Canalul american de televiziune Fox a făcut o comandă pentru episodul pilot al unui serial de comedie produs de Ben Affleck si Matt Damon. Povestea acestuia se învârte în jurul unei angajate dintr-un magazin de iaurt, o tipă care se consideră o ratată, pâna în ziua în care descoperă că are puteri telekinetice.

Chiar dacă se bucură de o carieră de succes pe marele ecran, Matt Damon a cochetat şi cu televiziunea în ultimii ani având câteva apariţii speciale în serialele de peste ocean, cum ar fi  “Will & Grace” (unde joacă rolul unui tip care pretinde ca e gay) şi în “30 Rock” în rolul unui tip cu nume de femeie.

De altfel, cea care semnează scenariul episodului pilot pentru serial este una dintre scenaristele serialul “30 Rock” (NBC), Colleen McGuiness.

Ben Affleck, mai reţinut în a accepta propuneri de televiziune, a fost, totuşi, de acord să regizeze episodul pilot al unui alt serial “The Middle Man”, însă filmarile de la Batman vs. Superman l-au împiedicat să ducă proiectul la capăt. Ben Affleck poate fi văzut zilele astea la cinema într-un film excepţional “Fata Dispărută”.

Autor: Andreea Catana