Matteo, dezamăgit de Connect-R

Apropo.ro / 11.09.2013, 11:09
Matteo, dezamăgit de Connect-R
Vara aceasta a fost una plină pentru Matteo, iar acum se pregăteşte de filmarea unui clip pentru cel mai nou single al său, “Panama”. După scandalul cu vechiul prieten, Connect-R, Matteo mărturiseşte că a avut ceva de învăţat. Care mai e e relaţia celor doi, dar şi la ce proiecte lucreză, aflaţi în interviul de mai jos.

Ce te-a inspirit când ai compus “Panama”?

După cum am obişnuit publicul, piesele mele sunt sincere şi inspirate din fapte reale, trăite de mine. Povestea piesei „Panama” este cam aşa: într-o seară, la unul dintre concertele mele, am întâlnit o fată frumoasă. După show am tot încercat să intru în vorbă cu ea, dar se lăsa destul de greu abordată. Am început să fac tot felul de gesturi ca să-i atrag mai mult atenţia asupra mea, eram în stare să-i aduc şi un camion cu flori, jur! M-am urcat din nou pe scenă şi am cântat ceva doar pentru ea, ca să o impresionez. Ce s-a întâmplat mai departe… o să vedeţi în clip.

Cu ce artişti de la noi ai mai colaborat în ultima vreme?

Recent mi-am unit forţele cu F. Charm şi impresarul şi managerul meu, Florin Nedelcu, şi am făcut un studio împreună: Lanoy. Sunt foarte încântat de această nouă colaborare şi sunt convins că vom face multe proiecte cool.

Care mai e relaţia ta cu Connect-R? Cum v-aţi împăcat?

Relaţia noastră este una civilizată, ne salutăm când ne întâlnim. Nu-i uşor să treci însă peste o dezamăgire venită de la un prieten foarte vechi. Din păcate, experienţa mea cu Connect-R m-a făcut să nu mai am încredere în oameni.

Ce te inspiră şi ce te face fericit?

Absolut tot mă inspiră. Nu aş putea să numesc ceva anume, pentru că sunt diferite lucruri, în diferite nomente care mă fac să am o idee nouă.

În momentul de faţă esti singur sau iubeşti pe cineva?

Sunt singur, însă de iubit, iubesc mult muzica! Dar mai e loc în inima mea şi pentru o fată! Sau două sau trei…

Care a fost cel mai “nebun” gest făcut din dragoste de tine?

Am plecat după-amiază din Bucureşti ca să ajung seara la Iaşi, în timp util să vorbim puţin şi să o sărut. După aceea am plecat înapoi, pentru că trebuia să-mi iau echipa şi să plecăm la un concert.

La ce proiecte noi mai lucrezi?

Cât de curând voi lansa primul meu album, la care muncesc din greu.

Cum îţi place să-ţi petreci timpul liber?

Îmi place ceea ce fac la nebunie, de aceea nu există timp de muncă şi timp liber, se confundă foarte uşor. Spre exempu, dacă merg într-o vacanţă, o să am mereu laptopul şi o pereche de căşti cu mine, ca să lucrez.

Cum te vezi peste 10 ani din punct de vedere profesional?

La un pahar de vorbă cu Pitbull şi Damian Marley, punând la cale un album.