Matthew Perry, dezvăluire incredibilă de la filmările serialului „Friends”

De: Nicoleta Nicolae / 26.01.2016, 10:45

Matthew Perry, dezvăluire incredibilă de la filmările serialului
Actorul american Matthew Perry a mărturisit că nu îşi mai aminteşte perioada de filmări dintre sezonul trei şi şase la popularul serial de televiziune "Friends" (Prietenii tăi), din cauza unor probleme serioase de dependenţă, relatează online ziarul spaniol ABC.

Actorul care l-a interpretat pe micul ecran pe Chandler Bing, unul dintre celebrele personaje care au dat viaţă serialului „Friends”, a recunoscut recent că i s-au şters din minte trei ani din acest serial pentru că era sub influenţa drogurilor.

Într-un interviu acordat programului „Chris Evans Breakfast Show”, actorul a declarat că perioada dintre sezonul al treilea şi cel de-al şaselea, nu şi-l mai aminteşte. După cum se ştie, serialul „Friends” a avut zece sezoane de maximă audienţă.

De amintit că popularul actor a fost internat pentru o lună la reabilitare în 1997, din cauza dependenţei sale de Vicodin, iar în 2001 el s-a aflat din nou sub tratament de data aceasta din cauza dependenţei de opiacee şi alcool.

Foto: Hepta

„Nu poţi avea o problemă cu drogurile timp de 30 de ani pe care să speri să o rezolvi în 28 de zile”, mărturisese actorul şi în declaraţii anterioare acordate publicaţiei The Hollywood Reporter.

În programul la care a fost invitat, Perry fusese întrebat care sunt episoadele pe care le-a uitat complet, iar actorul a răspuns: „Nu îmi amintesc aproximativ trei ani din serial, prin urmare niciun episod din acea perioadă. Nu prea eram eu în acele momente … între sezonul 3 şi 6. Au fost ani dificili…”, a spus el cu sinceritate.