Mel Gibson isi pregăteste revenirea cu un film despre cel de-al doilea război mondial

Apropo.ro / 21.11.2014, 19:00
Mel Gibson isi pregăteste revenirea cu un film despre cel de-al doilea război mondial
Dupa o pauză destul de lunga, cauzată de un vot de neincredere din partea comunitaţii hollywoodiene, Mel Gison pare să fi gasit calea de întoarcere. El este în discutii destul de avansate pentru un proiect despre cel de-al doilea război mondial.

Hollywood Reporter a publicat stirea conform căreia Mel Gibson pregăteste terenul pentru revenirea în prima ligă la Hollywood. Mulţi nu mai credeau posibil acest lucru având în vedere că scandalurile în care a fost implicat în ultimii 10 ani păreau sa nu se mai termine. Dependenţa actorului de alcool, părerile antisemite exprimate în gura mare, acuzaţiile de violenţă fizică si ameninţarile cu moarte împotriva fostei iubite Oxana Grigorieva sunt doar câteva din problemele cu care s-a confruntat în tot acest timp. Însa Mel Gibson, a avut si prieteni de partea lui care l-au sustinut si au pledat pentru reacceptarea lui în sânul comunitatii artistice. Robert Downey Jr. e unul din acestia, asumându-si public faptul că vrea sa-si ajute prietenul aflat la necaz.

Astăzi aceasta campanie pare să-si fi ajuns scopul, Mel Gibson e pe cale să se întoarca cu un nou megaproiect, un film despre al doilea război mondial. „Hacksaw Ridge” este povestea soldatului Desmond T. Doss care a refuzat să pună mâna pe o armă în timpul războiului, dar care a salvat de la moarte 72 de camarazi în timpul bătaliei de la Okinawa. Proiectul se află în dezvoltare de peste 13 ani, având cele mai mari sanse să fie filmat anul viitor.