Mel Gibson vinde proprietatea din Costa Rica pentru 30 de milioane de dolari – VIDEO

De: Carmen Ulian / 12.11.2014, 09:00
Mel Gibson vinde proprietatea din Costa Rica pentru 30 de milioane de dolari - VIDEO
Portofoliul proprietăţii din Costa Rica a lui Mel Gibson este la fel de mare precum lista filmelor sale. Iată ce puteţi cumpăra de la Mel Gibson cu 30 de milioane de dolari.

Starul Australian, în vârstă de 58 de ani, a scos la vânzare proprietatea pe care o deţine în Costa Rica, în peninsula Nicoya. Mel Gibson deţine trei vile pe plaja Barrigona, pe un teren de 500 acri de junglă.

Fiecare vilă este separată, iar cea mai mare dintre ele este Casa Guanacaste, cu circa 7 dormitoare şi 7 băi. Celelalte două vile au câte 2 camere, cu spaţii adiţionale pentru living, verande imense, piscină.

case mel gibson

Nisipul alb al plajei este scăldat de apele Pacificului. Vederea este emoţionantă, din orice unghi al casei te-ai uita. Locaţia nu este deseori marcată pe hărţi.

Proprietatea exotică a fost listată iniţial pe piaţă în 2010, la preţul de 35 de milioane de dolari, iar ceva mai târziu a fost re-listată la un preţ mai mic, 30 milioane de dolari.

Vizitatorii pot ajunge aici cu jet-ul sau elicopterul. Locul este unul cât se poate de natural, intim şi departe de ochii indiscreţi.

Cele mai apropiate oraşe sunt Samara şi Nosara, cu restaurante şi magazine.

Mel Gibson deţine mai multe proprietăţi – în Malibu, în munţii din Santa Monica, California, o fermă în Montana, în insula Fiji, Australia etc. Actorul nu a investit banii numai în locuinţe, ci şi în biserici catolice.