“Melancolia”, spectacolul cinematografic al lui Lars von Trier, astăzi, la PRO Cinema

De: Mioara Tronaru / 07.06.2014, 08:00
“Melancolia”, spectacolul cinematografic al lui Lars von Trier, astăzi, la PRO Cinema
Sâmbătă, 7 iunie, de la 22:00, PRO Cinema va difuza una dintre cele mai recente producţii ale lui Lars von Trier, “Melancolia”. Drama SF o aduce în rolul principal pe Kirsten Dunst, a cărei viaţă este ameninţată de iminenta ciocnire dintre planeta Melancolia şi Pământ.

Drama regizorului Lars von Trier, lansată în 2011, îşi va ţine telespectatorii în suspans până la final. Justine (Kirsten Dunst) primeşte o nuntă extravagantă drept cadou de la sora şi cumnatul ei.

Din acest motiv, încearcă să se bucure de ziua nunţii, chiar dacă aceasta poate fi ultima zi fericită din viaţa ei. În tot acest timp, Melancolia, planeta albastră, un astru care a stat până acum ascuns în spatele Soarelui, trece foarte aproape de Pământ, ameninţând să intre în coliziune şi să dezlănţuie un dezastru.

“Melancolia” este un adevărat spectacol cinematografic marca Lars von Trier, care contestă adevăruri şi care schimbă vieţi. Filmul de 136 de minute o are ca protagonistă pe Kirsten Dunst, iar în rolurile secundare îi întâlnim pe Charlotte Gainsbourg, Kiefer Southerland şi Charlotte Rampling. Producţia se adresează persoanelor peste 15 ani.

După difuzarea dramei “Melancolia” la 22:00, PRO Cinema va transmite primul episod din cel de-al treilea sezon “Prison Break”.