Melanie Griffith se ceartă cu Antonio Banderas… pe câini!

De: Cătălina Matei / 17.06.2014, 11:01
Melanie Griffith se ceartă cu Antonio Banderas... pe câini!
După 18 ani de căsnicie, Melanie Griffith şi Antonio Banderas au decis să pună capăt mariajului, însă divorţul dintre cei doi este unul extrem de dificil. Şi asta pentru că Melanie îăi doreşte cu ardoare custodia... câinilor.

Fiica celor doi, Stella Banderas, va împlini 18 ani în septembrie, iar Melanie Griffith a cerut în instanţă custodia acesteia până la majorat. Dacă acest aspect a fost lămurit rapid între cei doi actori, în ce priveşte custodia celor trei câini ai familiei – un terrier metisat şi doi câini labradori retriever metisaţi cu ciobănesc german, ultimii doi fiind adoptaţi în 2013 – lucrurile nu stau prea bine.

Potrivit dailymail.co.uk, Melanie Griffith, care a depus pe 6 iunie actele oficiale prin care solicită divorţul de soţul ei, actorul spaniol Antonio Banderas, după 18 ani de căsnicie, a spus că doreşte custodia celor trei câini ai cuplului.

De altfel, din informaţiile apărute pe tmz.com, actriţa, în vârstă de 56 de ani, a declarat că ştie să aibă mai mare grijă de câini decât soţul său, adăugând că aceştia înseamnă mai mult pentru ea decât pentru Banderas.

Rămâne de văzut cine va primi custodia patrupedelor.

Foto: Hepta