Mercedes-Benz conduce cu eleganţă celebrităţile către TIFF

De: Mioara Tronaru / 04.06.2013, 15:44
Mercedes-Benz conduce cu eleganţă celebrităţile către TIFF
Mercedes-Benz este a şasea oară maşina oficială la TIFF, festival ajuns la a XII-a ediţie. Începând cu 31 mai, modelele Mercedes-Benz asigură transportul artiştilor români şi internaţionali în cadrul festivalului. Mercedes-Benz va premia şi în acest an excelenţa, acordând Premiul de Excelenţă TIFF 2013, pe data de 8 iunie.

Pentru al şaselea an consecutiv, din 31 mai până pe 9 iunie, Mercedes-Benz aduce personalităţi ale filmului pe covorul roşu la TIFF (Festivalul Internaţional de Film Transilvania). Festivalul, ajuns în prezent la a XII-a ediţie, se desfăşoară în Cluj-Napoca.

Parteneriatul dintre TIFF şi Mercedes-Benz, în calitate de Maşină Oficială, demonstrează valorile lor comune: excelenţa, inspiraţia, inovaţia constantă şi atenţia la detalii. Modelele noii Clase E de la Mercedes-Benz, precum şi autovehiculele Viano, Vito şi Sprinter, sunt la dispoziţia invitaţilor pe tot parcursul festivalului pentru o experienţă cât mai plăcută şi confortabilă.

Până acum, în cadrul festivalului au avut loc proiecţii de filme şi concerte, atât în locaţiile din Cluj-Napoca, cât şi la castelul Banffy din Bonţida. În plus, până pe 9 iunie, vor mai rula proiecţii cinematografice în cele peste 20 de secţiuni ale festivalului.

Şi în acest an, Mercedes-Benz va premia excelenţa în cadrul festivalului, acordând pe 8 iunie Premiul de Excelenţă TIFF unei personalităţi care a avut merite deosebite în promovarea filmului românesc. Încă din 2008, Mercedes-Benz a avut onoarea să recunoască şi să premieze talentul unor nume importante din cinematografia românească precum: Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian şi Helmut Stürmer (2012).