Mercedes Lambre, din serialul „Violetta”: „E o bucurie pentru mine să o interpretez pe Ludmila”

Apropo.ro / 28.10.2014, 10:48
Mercedes Lambre, din serialul „Violetta”: „E o bucurie pentru mine să o interpretez pe Ludmila”
De luni, 10 noiembrie, Disney Channel difuzează sezonul 3 al serialului „Violetta”, care în România - şi nu numai - se bucură de un mare succes printre copii şi adolescenţi. Cu această ocazie, Mercedes Lambre, interpreta personajului Ludmila, a acceptat să ne acorde un interviu, în care are şi un mesaj călduros pentru toţi admiratorii ei de aici.

– Bună, Mercedes! România te iubeşte! Ce ne-ai putea spune despre cel de-al treilea sezon din Violetta? Am înţeles că mama ta îşi face apariţia…

Şi eu iubesc România! În acest sezon, relaţia dintre Ludmila şi Violetta se va transforma puţin, pentru că cele două ajung într-un punct în care îşi petrec mult timp împreună, iar Ludmila trece prin unele schimbări. Va fi în continuare personajul negativ, dar vom fi martorii unei adevărate evoluţii a personajului. Vor fi multe personaje noi, dar şi personaje care vor pleca, însă nu vă mai pot spune nimic altceva, va trebui să urmăriţi serialul şi să aflaţi singuri! 

– Ai avut parte de momente memorabile la filmările pentru cel de-al treilea sezon din Violetta?

Cea mai frumoasă amintire de la filmările pentru sezonul 3 este că am avut multe scene cu Martina. În acest sezon, am filmat împreună mai multe scene ca oricând, iar acest lucru mi-a făcut mare plăcere, pentru că ne simţim foarte bine când filmăm împreună şi suntem prietene apropiate şi dincolo de platoul de filmare.

– Care este sursa ta de inspiraţie pentru personajul Ludmilei?

Ludmila este un personaj de sine stătător şi are libertatea să facă orice. Faptul că pot interpreta un personaj ca ea mă ajută să mă simt liberă, pentru că îmi place să cred că eu de felul meu nu sunt o persoană nervoasă şi certăreaţă, aşa că rolul acesta mi se parte o adevărată provocare.

– Ce-ţi place să faci, atunci când nu filmezi? Care sunt hobby-urile tale?

Cânt la mine în apartament, tot timpul. Mai şi dansez: la filmări şi la repetiţii, ceea ce e grozav. Mă înscrisesem şi la cursuri, dar programul de la filmări fiind atât de plin, nu-mi mai permit să merg. Însă e grozav că sunt atâtea scene muzicale în serial!

– Cum e să ştii că la celălalt capăt al Pământului, de exemplu în România, copiii au ghiozdane, păpuşi, cărţi, reviste, abţibilduri şi altele cu chipul tău pe ele ?

Sunt onorată şi recunoscătoare că lumea mă cunoaşte pentru personajul pe care-l joc în „Violetta”. E o bucurie pentru mine să o interpretez pe Ludmila. De asemenea, mă simt norocoasă că am câştigat două premii pentru personajul negativ preferat  la Kids’ Choice Awards din Argentina şi alte două premii pentru actriţa favorită. E un sentiment incredibil de recunoştinţă atunci când fanii îţi apreciază munca.

– Ai vrea să le transmiţi un mesaj numeroşilor tăi fani din România?

Sunt extrem de fericită şi de recunoscătoare să am fani în toată lumea, iar fanii mei din România sunt atât de dedicaţi! Vă mulţumesc pentru tot şi vă transmit toată dragostea mea!

Gabriela Groza

Un nou sezon al telenovelei de mare succes pentru adolescenţi se întoarce pe micile ecrane pe 10 noiembrie, la ora 18:00, la Disney Channel România şi este pregătit să inspire încă o dată fanii din România.

Sezonul trei ni-i prezintă din nou pe elevii de la Studio On Beat, şi deşi sunt mai mari acum, încă au multe de învăţat! Serialul începe cu turneul mondial victorios YouMix care se apropie de final în Europa, prin urmare elevii se întorc în Buenos Aires pentru a încheia ultimul an de şcoală.

Însă, succesul din Europa le-a schimbat visele şi ambiţiile individuale, iar grupul odată reunit începe să se destrame. Gregorio îşi deschide un nou studio care va deveni rivalul Studioului On Beat, luând de partea sa câţiva dintre elevii pe care îi instruia.