Merg sau nu vedetele la mare de 1 mai?

De: Nicoleta Nicolae / 30.04.2014, 08:00
Merg sau nu vedetele la mare de 1 mai?
Simona Pătruleasa, Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu sunt câteva dintre vedetele care ne-au dezvăluit planurile lor pentru ziua de 1 mai.

 

Adelina Pestriţu alege Vama Veche

„Încă nu m-am hotărât unde voi petrece anul acesta 1 mai. Probabil, dacă voi avea timp, voi ajunge la mare, ca majoritatea românilor. Fiind deschidere de sezon estival şi fiind foarte multă lume care se îndreaptă spre această destinaţie, face din litoralul românesc destinaţia ideală”, spune vedeta Kanal D. Iar, dacă ar fi să aleagă între Mamaia, Costineşti sau Vama Veche, Adelina votează oricând pentru aceasta din urmă. „ Aş alege staţiunea Vama Veche pentru că astfel aş scăpa de blitzurile paparazzilor”.

Liviu Vârciu: “Să sărbătoreşti 1 mai şi să nu mergi la mare este exact ca şi cum ai merge la o nuntă fără lăutari”

“Ca tot românul, de 1 mai, voi merge la mare, pentru că am copilărit în Constanţa, pentru că acolo am majoritatea prietenilor. Să sărbătoreşti 1 mai şi să nu mergi la mare este exact ca şi cum ai merge la o nuntă fără lăutari. Eu sunt un om al mării, acolo m-am născut. De mic copil, mă urcam în troleu şi în 10 minute eram pe plajă. Întotdeauna am iubit şi voi iubi marea. Sunt în zodia peştilor, cred că de aceea îmi place aşa de mult apa. Cât priveşte petrecerile de 1 mai, toate au fost speciale, una mai diferită de cealaltă, dar la fel de interesante. Vreau să cred că 1 mai 2014 va fi cel mai tare din viaţa mea. Nu ştiu de ce, dar asta cred”, spune Liviu.
“Dacă vorbim de 2014, aleg cu siguranţă staţiunea Mamaia, pentu că este totul renovat, civilizat, cluburile arată foarte bine. Dacă m-ai fi întrebat de perioada ’98 – 2000, aş fi ales staţiunea Jupiter. Pe acea vremea, era un paradis”.

Simona Pătruleasa nu a fost niciodată de 1 mai la mare

“De 1 mai nu fac ceva special şi nu am fost niciodată la mare în această zi. Nu am avut niciodată obiceiul să mă distrez “de 1 mai”, aşa cum o fac mulţi români. Cel mai probabil, îmi voi petrece ziua în aer liber, în parc, alături de fetiţa mea, Ingrid. Încerc să mă bucur de momentele pe care pot să le petrec alături de familia mea, şi acelea sunt cu siguranţă cele mai tari zile din viaţa mea”.

FOTO: Kanal D