Meryem Uzerli, actriţa din Suleiman Magnificul, se întoarce cu un nou proiect

Apropo.ro / 14.01.2015, 11:51
Meryem Uzerli, actriţa din Suleiman Magnificul, se întoarce cu un nou proiect
Meryem Uzerli era, până cum câţiva ani, o actriţă necunoscută care ducea o viaţă liniştită în Germania. După ce-a apărut însă în serialul turcesc de mare succes "Suleiman Magnificul" (Kanal D), lucrurile s-au schimbat radical. Au urmat faima, probleme personale şi o ieşire din serial care a făcut înconjurul Turciei.
După o perioadă destul de dificilă, în care a fost nevoită să renunţe la serialul care a făcut-o celebră, Meryem Uzerli se întoarce în Turcia cu un nou proiect. Conform celor de la hurriyetdailynews.com, ea a semnat de curând un contract pentru un nou proiect de televiziune cu O3, o compania de producţie turcească. Suma pentru care s-a încheiat contractul nu a fost dezvăluită, la fel cum nu a fost dezvăluit nici numele viitorului ei partener. Întrebată dacă este vorba de Halit Ergec (Suleiman), actriţă a răspuns categoric: „Nu”. 
 
  
 
Aceaşi sursă susţine că actriţă a fost invitată de curând să participe la o cină într-o bogată ţara arabă şi i s-au oferit 500.000 euro pentru participare. Meryem a refuzat spunând că va fi prezentă la eveniment doar dacă banii oferiţi vor fi viraţi în contul unor organizaţii care au în grijă copiii defavorizaţi din Turcia. 
  
De asemenea, „Hurrem” a refuzat să dea prea multe amănunte despre viaţă privată, susţinând că în ultimele 10 luni a fost ocupată să-şi crească fetiţa, pe nume Lara. Ea a mărturisit că s-a menţinut în formă având grijă de copilul ei, pe care îl creşte singură, şi despre a cărei paternitate se cunosc puţine lucruri.
 
Meryem Uzerli a renunţat la serialul „Suleiman Magnificiul” din cauza programului infernal de filmare, dar şi pentru că viaţă ei devenise prea complicată. Acum e pregătită să o ia de la capăt, de această data, mai liniştită şi mai încrezătoare în forţele proprii.