Mesajul postat de Victor Slav, la câteva minute după ce a zis că divorţează!

De: Mioara Tronaru / 08.01.2014, 09:35

Mesajul postat de Victor Slav, la câteva minute după ce a zis că divorţează!
Victor Slav a anunţat marţi seara că nu o iartă pe Bianca şi este hotărât să divorţeze.


 
”Să nu uiţi niciodată cine eşti, să nu laşi oamenii să te transforme în cine vrei tu să fii, nu uita că eşti un om minunat, că ai în tine puteri nebănuite de a schimba lumea în bine şi de a înfrumuseţa suflete! Trăieşte frumos, caută să însemni ceva în faţa oamenilor, retrage-te atunci când simti că nu mai aparţii unui loc sau unui suflet şi ia-o de la inceput, ori de câte ori va trebui”, a postat Victor Slav pe Facebook.

Totul scadalul a pornit de când Bianca şi fostul său iubit, Cristea, au petrecut un weekend romantic la Paris, cei doi întorcându-se cu avioane separate în România, la o diferenţă de doar patru ore.

“Eu ştiu atât: soţia mea a plecat de acasă de joi seara. Am bănuit ca a plecat undeva în străinătate. Mi-a dat de înţeles că o să plece cu nişte prietene. Am sunat-o, nu mi-a răspuns, am văzut că a pus pe Facebook poze cu noi. M-am liniştit. Am vorbit pe WhatApp. Am sunat-o, nu mi-a răspuns. Mi-am dat seama că e cu cineva. Acum vorbesc despre viitoarea fostă soţie. Eu am să divorţez”, a spus Victor într-un interviu acordat lui Măruţă.