Michael Douglas a recunoscut că s-a drogat

Apropo.ro / 10.09.2013, 08:00
Michael Douglas a recunoscut că s-a drogat
Actorul Michael Douglas spune că a consumat numeroase droguri în timp ce era la facultate, precizând că nu a studiat nimic cât a fost student, potrivit unui interviu acordat revistei GQ.

Actorul îşi aminteşte că devenise „hipiot” imediat după ce se înscrisese la Universitatea Santa Barbara din California, precizând că îşi petrecea timpul consumând droguri halucinogene şi întâlnindu-se cu tinere frumoase, în loc să trateze studiile cu seriozitate, potrivit contactmusic.com.

„Nu studiam nimic. Nimic. Am luat o mulţime de droguri, a fost o perioadă magică. Trăiam într-un spaţiu în care totul era oarecum comun. Am închiriat toţi, în total trei studenţi, o casă. Înotam dezbracaţi, fumam foarte multe ierburi, ne ameţeam. Mergeam la petreceri cu vin şi la festivaluri. A fost o perioadă nebunească şi frumoasă”, a declarat actorul în vârstă de 68 de ani.

În anul trei de facultate, Michael Douglas a început să se specializeze în domeniul teatrului şi, chiar dacă până la urmă a devenit unul dintre cele mai importante staruri de la Hollywood, primele lui performanţe erau jalnice, situaţie care îl mulţumea pe tatăl său, actorul Kirk Douglas.

„Nici măcar atunci nu aveam nicio dorinţă acerbă de a fi actor. Eram un actor jalnic. Aveam o teamă accentuată pe scenă. Tatăl meu a venit să vadă prima mea apariţie pe scenă, ‘Much Ado About Nothing’. După aceea, mi-a spus: «Fiule, ai fost jalnic!». Ştiam că în inima lui era liniştit pentru că nu trebuia să îşi facă griji că voi deveni actor”, a mai spus Michael Douglas.