Michael Madsen, arestat după ce a fost prins beat la volan

Apropo.ro / 14.09.2012, 17:20
Michael Madsen, arestat după ce a fost prins beat la volan
Actorul Michael Madsen a fost arestat fiind prins băut la volan și cu o alcoolemie peste cea maxim admisă.

Michael Madsen a fost reținut de poliția din California, după ce mai mulți motocicliști au observat că actorul conduce neregulamentar pe autostrada Pacific Coast din Malibu. Ei au sunat imediat la 911, iar Poliția a reușit să îl prindă din urmă pe Madsen.

Acesta avea o alcoolemie de două ori mai mare peste cea maxim admisă în statul american. Madsen le-a spus polițiștilor că a avut o ceartă în familie, cu fiul său, și a plecat să se liniștească.

Mai mult, polițiștii au făcut o vizită și la locuința actorului din Malibu, unde a observat urme de violență pe corpul fiului lui Madsen.

Michael Madsen a fost arestat și acuzat de agresiune și că a pus viața copilului în pericol. Fiul său nu a necesitat îngrijiri medicale.

Avocatul lui Michael Madsen a dezvăluit motivul pentru care a avut loc cearta în familia Madsen. Actorul și-a surprins fiul fumând „iarbă” și l-a bruscat, din greșeală, în timp ce încerca să îi ia recipientul de fumat. El a mai adăugat că Michael Madsen vrea ca presa să respecte intimitatea familiei sale.