Micul bucătar de 12 ani a impresionat juraţii

17 04. 2018, 14:14

Invitatul special al serii a fost Horia Moculescu, o adevărată surpriză pentru cei trei juraţi. Maestrul a acceptat provocarea ,,Chefi la cuţite” şi s-a prezentat în faţa trioului imbatabil cu o farfurie simplă, dar extrem de savuroasă, pregătind muşchiuleţ de porc în unt şi coniac, cu o garniture de piure de cartofi. Apariţia sa a demonstrat că mâncarea bună merge de minune acompaniată de muzică, pentru că chefii l-au provocat la o sesiune de cântat la pian, chiar în culise.

Zâmbetele au fost asigurate de filipinezul Julius, zis şi Iulică, ce şi-a încercat iar norocul în acest show. După ce în sezonul 4 a fost eliminat chiar înainte de formarea echipelor, concurentul s-a întors mai dornic ca niciodată să ajungă cât mai departe în competiţie: ,,Nu vreau să ajung doar în finală, vreau să o şi câştig.”. Energia pozitivă, pasiunea cu care a gătit la bancul de lucru şi savoarea preparatului i-au garantat toate cele trei cuţite, şi deşi a fost apreciat de juraţi, a mărturisit că tot în echipa lui Cătălin Scărlătescu şi-ar dori să ajungă. Un alt concurent care a impresionat în ediţia de luni seară este David, un bucătar de doar 12 ani ce a demonstrat că experienţa poate fi compensată de pasiune. Cu un desert al copilăriei inspirat din reţeta lui chef Florin Dumitrescu, lapte de pasăre cu sos de cafea, juniorul i-a cucerit pe juraţi şi a obţinut foarte uşor votul lor de încredere.

Seara a fost una a apariţiilor surprinzătoare, a poveştilor de viaţă şi a demonstraţiilor din faţa mesei de jurizare. Ana Onofrei, o concurentă cu multe diplome şi calităţi, i-a făcut lui chef Bontea „fizioterapie cu bioptronul”, iar jurnalista Roxana Gabor Ionescu nu doar că le-a propus chefilor o salată complexă, ce a avut şi un ingredient secret, ,,dragostea”, dar a şi explicat cu ajutorul unor carduri magice care sunt lucrurile de care aceştia au nevoie pentru a avea succes în viitor. Pentru telespectatorii Antena 1, spectacolul continuă şi în seara aceasta la ,,Chefi la cuţite”, cu o altă ediţie de poveste ce va pune pe masa jurizării printre cele mai spectaculoase preparate.