Mihaela Cozmolici: “Refuz să mă maturizez”

De: Nicoleta Nicolae / 08.04.2015, 06:00
Mihaela Cozmolici: “Refuz să mă maturizez”
Să fii reporter al unei televiziuni muzicale pare a fi distractiv. Mihaela Cozmolici, VJ la Utv, dezvăluie un pic din culisele unei meserii pline de emoţii şi adrenalină.

Pe 8 aprilie Utv marchează 10 ani de emisie cu un maraton-live „1-0 pentru muzică bună” susţinut de artisşii care au furnizat cele mai mari hituri din ultimii 10 ani.

Cum e sa faci 10 ani? Cum erai tu la 10 ani?

Eu as intreba mai degraba: Cum este sa faci 10 ani din nou? Pentru ca eu una simt ca-i fac din nou. Parca este ziua mea. Si sincer, sentimentul este foarte tare. Eu sunt nascuta pe 10 aprilie, la o zi dupa aniversarea Utv, asa ca suntem doi frati berbeci care se inteleg foarte bine. Si culmea, eu, sora mai mare a invatat totul de la fratele mai mic, Utv-ul.  Din 10 ani de Utv, pot sa-ti spun cum au fost cei 3 pe care i-am petrecut in gasca asta. Pe scurt, visez cu ochii deschisi in fiecare zi. Eu la 10 ani? Eram ca acum, la fel de scunda, dar cu putin mai multa minte. Refuz sa ma maturizez.

Ai emo’ii cand te intalnesti cu artistii nostri consacrati?

Iti spun sincer, si ramane intre noi, dar am emotii de fiecare data cand pun mana pe microfon. Dar nu las asta sa se vada niciodata. Nu conteaza cu cine urmeaza sa stau de vorba, nu conteaza daca sunt in club, pe plaja sau la un concert, doar gandul ca trebuie stau fata in fata cu un om pe care il cunosc sau nu, dar cu care voi interactiona, imi da prima emotie. Dar este un sentiment placut. De cele mai multe ori mi se intampla sa preiau si emotiile oamenilor cu care stau de vorba. Sa stii ca si artistii au emotii in preajma mea si a reporterilor in general, mai ales ca ei nu stiu ce intrebari urmeaza sa le punem. Cheia este mine, emotiile sunt de ambele parti. Odata am avut emotii chiar si cand i-am luat interviu unui caine. Nu stiam daca ma va musca sau nu. A fost cu happy ending.

Care este cea mai tare intamplare pe care ai trait-o cu microfonul Utv in mana?

Nu stiu daca este cea mai tare intamplare, dar cu siguranta voi tine mine toata viata prima data cand am luat microfonul Utv in mana. Asta se intampla acum vreo 4 ani, pe vremea cand eram in practica la mare si a trebuit sa ii iau interviu lui Adi Despot de la Vita de Vie, peste care dadusem intamplator pe plaja, in cadrul unui concurs de Miss. Nu eram documentata deloc, nici despre eveniment, nici despre artist si nu intelegeam de ce este toata echipa atenta la ce urmeaza sa intreb. Eu mi-am vazut de treaba linistita, iar abia dupa ce am terminat filmarea am aflat si eu de vestitul interviu in care Adi Despot fusese scos din sarite de un reporter. Ei bine, atunci am fost foarte mandra de mine. Si inca sunt :)). Adi sigur nu ma tine minte, dar eu nu-l voi uita niciodata.

Pe 8 aprilie Utv marcheaza 10 ani de emisie cu un maraton-live „1-0 pentru muzica buna” sustinut de artistii care au furnizat cele mai mari hituri din ultimii 10 ani. Andra, Smiley, Alex Velea, Andreea Banica sau Guess Who sunt doar cativa dintre cei care vor urca pe scena Utv, in cadrul transmisiei in direct de miercuri, 08 aprilie, de la 13.00 la 17.00.