Mihaela Rădulescu a recunoscut relaţia cu Felix Baumgartner

Apropo.ro / 12.12.2014, 11:55
Mihaela Rădulescu a recunoscut relaţia cu Felix Baumgartner
Mihaela Rădulescu a dat cărţile pe faţă şi a recunoscut relaţia cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner. Diva i s-a confesat lui Cătălin Măruţa, în direct, pe Happylica, că este îndrăgostită şi că iubeşte.
Interviul pe care Mihaela Rădulescu i l-a luat lui Baumgartner, austriacul care a sărit din stratosferă, a fost unul de succes, care s-a lăsat cu…o relaţie. Vedeta a recunoscut că se iubeşte cu celebrul sportiv de aproape două luni. Cu zâmbetul pe buze, Mihaela i-a spus lui Măruţă că era o femeie disponibilă în momentul în care l-a întâlnit pe paraşutistul Felix Baumgartner. „Avem o relaţie de vreo două luni. Totul a pornit de la interviu. A fost un interviu foarte bine documentat, foarte bine făcut. Mi s-a mai întâmplat o dată în viaţă. După un interviu, mi s-a întâmplat cu Ştefan. La un an eram însuraţi. Este un erou al timpurilor noastre moderne. A fost o plăcere enormă pentru mine ca jurnalist să îi iau interviu. A fost foarte greu să îi iau un interviu. Am tot scris celor de la Red Bull să îmi aranjeze un interviu cu el. În doi ani am trimis vreo şase mailuri”, a mărturisit diva în emisiunea lui Cătălin Măruţă.
 
 
Foto: Hepta – Mediafax Foto
 
 
“Este o poveste nouă cu Felix. Era să se căsătorească cu iubita lui cu care a fost vreo 6 ani. S-au despărţit de un an şi acum copilăreşte. El aparţine tuturor. El trebuie lăsat să existe. E un băiat care arată cum arată, care are un farmec extraordinar, de ce nu şi-ar trăi viaţa, câtă vreme nu este însurat, nu are obligaţii. Nu mă gândesc la nuntă. Eu locuiesc în continuare acasă la mine, la Monaco, cu copilul meu. Este tot o relaţie la distanţă, dar dacă nu am găsit un monegasc disponibil. Nu mă interesează aspectul financiar. Am un job bine plătit. Uită-te la băiatul ăsta, crezi că te interesează partea materială?”, a mai completat ea.
 
 
Foto: Mediafax Foto
 
 
Cât despre relaţia cu Dani Otil, Mihaela Rădulescu a mărturisit că aceasta s-a încheiat din cauza distanţei, spunând despre fostul său iubit că este un „băiat de nota 10”.
 
„Relaţia era închisă frumos, de amândoi. Este un băiat de nota 10. Şi relaţia noastră a fost aşa, de nota 10. S-a întâmplat să fie distanţa motivul. Nici unul dintre cei implicaţi nu se poate muta în viaţa celuilalt, ne-am prins şi noi la un moment dat”, a spus Mihaela Rădulescu.