Mihaela Rădulescu arată de milioane! A postat o poză topless

Apropo.ro / 25.12.2013, 15:14
Mihaela Rădulescu arată de milioane! A postat o poză topless
Mihaela Rădulescu a postat o imagine topless, în care îşi arată formele perfecte.

“Visul oricarui barbat (si al nostru, despre ei  ) , dar nici noi, femeile, n-ar trebui sa ne lasam! Abdomenul din imagine nu arata asa de la Photoshop, ci pentru ca e “chinuit” in fiecare dimineata a vietii lui (mai ales dupa ce a nascut si era odios)”, a scris Mihaela pe blogul ei, alaturi de imaginea in care arata bestial.

Totodata, Radulescu a dezvaluit si metoda prin care isi intretine corpul: “20 de abdomene clasice, din alea cu spatele lipit perfect de covor si picioarele ridicate si indoite la 90 de grade; 20 leg lifts – tot cu spatele lipit de covor, dar cu picioarele intinse, executand balansuri fata-spate; cate 20 de cot-genunchi (cu capul ridicat si sprijinit de maini, dar tot pe covor, cu picioarele ridicate si indoite la 90 de grade, incerci sa atingi cotul de genunchiul opus)”.

Si pentru ca ziua sa inceapa frumos, vedeta mai are un secret. “Dupa care urmeaza un minunat dus cu cantec si un mic dejun pregatit pentru toata lumea de prin casa. That’s a beautiful morning! Buna dimineata! Hai, enervati-va si incepeti de azi!”, si-a indemnat Mihaela cititorii.