Mihaela Rădulescu, atac dur la adresa unui tabloid din România! „Nu m-am dus pe bani puţini undeva…”

De: Cătălina Matei / 04.09.2014, 10:42
Mihaela Rădulescu, atac dur la adresa unui tabloid din România!
După ce ziarul Libertatea a scris, zilele trecute, că fosta vedetă TV va prezenta alături de Victor Slav emisiunea “Dansează printre vise” la Antena 1, iată că Mihaela Rădulescu a reacţionat cu un post extrem de vehement pe contul său de socializare.

Fosta prezentatoare a ”Duminicii în familie” a dezminiţit pe contul său de Facebook ştirea celor de la Libertatea conform cărora va prezenta din octombrie show-ul “Dansează printre vise”, care va începe în octombrie la Antena 1.

Foto: Mediafax Foto

“Ei bine, NU mă duc la Antenă! Dacă mai aveaţi vreo îndoială despre prostia celor de la LIBERTATEA – ziarul ăla de n-a mai scris o ştire reală de când au descoperit patronii străini ai publicaţiei că românii pot fi prostiţi pe fatza, doar cumpără orice aberaţie şi le fac lor contul gras şi ass-ul mare (adică exact de când s-au înfiinţat ) – ei bine, iată, Libertatea revine cu o ştire din gama . Aşadar, un vierme angajat pe 2 lei a visat că şi eu m-am dus pe 2 lei la Antena 1. Şi a şi scris, ca să se simtă aşa, egal cu mine, cumva. N-a stat omul pe gânduri, hârşt o poză, hârşt 2-3 minciuni şi gata articolul de Libertatea pentru românii idioţi care-l citesc. Că doar un idiot sadea poate citi la nesfârşit minciuni. Nu i-aş fi băgat în seama dacă nu ar fi avut legătură cu meseria mea, cu munca mea – ceva ce ei nu ştiu ce înseamnă, pentru că a scrie minciuni şi a fi jegos nu înseamnă o meserie, niciunde. Ei bine, proştilor, nu mă duc la Antenă. Şi nici nu prezint cu Victor Slav. Şi nici nu m-am dus pe bani puţini undeva. Nici măcar la Carrefour, azi dimineaţă!”, a scris Mihaela pe contul său de Facebook.