Mihaela Rădulescu confirmă despărţirea de Dani Oţil?

Apropo.ro / 24.11.2014, 17:07
Mihaela Rădulescu confirmă despărţirea de Dani Oţil?
De ceva timp încoace existau unele zvonuri conform cărora Mihaela Rădulescu s-ar fi despărţit de iubitul ei mai tânăr, Dani Oţil.
Foto: Facebook
 
 
Se pare ca vedeta ar fi confirmat pe Facebook ruptura de prezentatorul matinalului de la Antena 1, “Neatza cu Răzvan şi Dani”!
 
Foto: Mediafax Foto
 
 
“Da. Şi dacă nu mai aveţi alte întrebări, putem să ne vedem fiecare, mai departe, de vieţile noastre? Încredere în voi şi iubire – cu aceste 2 elemente se merge mereu înainte.  Sau se zboară extrem!”, a postat Mihaela Rădulescu pe reţeaua de socializare. Cu subînţeles sau nu, mesajul vedetei a stârnit întrebări din partea fanilor. “Mai ai o relaţie cu Dani”, scrie o admiratoare, dar Mihaela a răspuns negativ: “Nu!”.  Mihaela Rădulescu (45 de ani) a avut o relaţie de şase ani cu Dani Oţil (34 de ani), iar diferenţa de vârstă dintre ei nu a fost un impediment.  Deocamdată cei doi nu au dat nicio declaraţie oficială cu privire la despărţirea lor. 
 
 
Foto: Mediafax Foto
 
 
Vedeta i-a luat luna aceasta un interviu paraşutistului Felix Baumgartner, austriacul în vârstă de 45 de ani care deţine recordul mondial al celui mai înalt salt în gol executat vreodată. Mihaela a recunoscut în cadrul interviului faptul că este pasionată de ceea face Felix: „Am fost la Salzburg la muzeul Red Bull, am atins capsula, am cumpărat tot ce există în magazin cu Felix Baumgartner, cred că am fost prima româncă care a purtat o jachetă Felix Baumgartner, i-am cumpărat şi fiului meu una, am şapcă, iar astăzi te-am întâlnit”, a recunoscut Mihaela Rădulescu.
 
 
Foto: Hepta – Mediafax Foto
 
 
Acum câteva zile, diva a fost numită de către agenţia Getty Images „presupusa prietenă” a celebrului Felix Baumgartner, fapt ce probabil a făcut-o să se grăbească sa confirme despărţirea de Dani Oţil.