Mihaela Rădulescu, despre Botezatu: “Toată viaţa ne-am iubit”!

De: Mioara Tronaru / 10.04.2013, 09:30

Mihaela Rădulescu, despre Botezatu: “Toată viaţa ne-am iubit”!
Mihaela Rădulescu şi Cătălin Botezatu nu s-au ferit să-şi exprime dragostea reciproc. “Te invit la cină, poate cine ştie ce se întâmplă”.


Mihaela Rădulescu a intrat, marţi seara, în direct prin telefon la emisiunea lui Cristi Brancu, Agentul VIP, de la Antena 2, unde a avut un schimb de replici savuros cu Botezatu.

“Mihaela este cea mai frumoasă femeie, cea mai dorită de toţi bărbaţii pe care eu îi cunosc. Eşti în capul tuturor listelor din viaţa mea. Aş face orice sacrificiu pentru tine pentru că meriţi. Esti un etalon de frumuseţe, inteligenţă şi profesionalism. Dar pentru că ai un iubit, îţi doresc tot binele din lume”, a spus designerul, la Agentul VIP.


 “Vreau să îi spun lui Cătălin că toată viaţa lui femeile au fost împărţite pe categorii. Eu intru în liga 2, de vârsta lui şi la brunete. La blonde, dă-mi voie să îţi spun că o consideră pe Tania foarte frumoasă, iar la roşcate nu mai comentez, e o listă mai lungă. Toată viaţa eu şi Cătălin ne-am întâlnit, ne-am plăcut, ne-am iubit. Niciodată nu am concretizat. Am fost doi proşti la cât ne placem unul pe celălalt”, a precizat iubita lui Dani Otil.