Mihaela Rădulescu, în juriu la “Românii au talent”?

De: Cătălina Matei / 10.09.2014, 13:43
Mihaela Rădulescu, în juriu la “Românii au talent”?
După ce zilele trecute nega cu vehemenţă participarea sa la emisiunea “Dansează printre vise” de la Antena 1, iată că Mihaela Rădulescu a semnat, totuşi, cu un post TV. Este vorba despre PRO TV, unde vedeta va face parte din juriul show-ului “Românii au talent”.

Potrivit paginademedia.ro, noul jurat al emisiunii “Românii au talent” de la PRO TV va fi Mihaela Rădulescu. Se pare că discuţiile dintre vedetă şi producătorii show-ului s-au încheiat deja, iar negocierile au ajuns în faza de semnare a contractului între cele două părţi.

Foto: Mediafax Foto

Mihaela Rădulescu va face echipă cu ceilalţi membri ai juriului de la “Românii au talent”, Andi Moisescu şi Andra. Se zvoneşte că şi Cabral s-ar putea alătura producţiei de la PRO TV.

Astfel, s-a găsit varianta finală după ce, în urmă cu câteva săptămâni, PRO TV a renunţat la Mihai Bendeac pentru “funcţia” de jurat al emisiunii “Românii au talent”, din cauza contractului pe care acesta încă îl mai avea cu Antena 1.

“Le-a fost teamă să nu existe repercusiuni asupra lor. Nu am nimic să le reproşez celor de la Pro TV. Lucrurile evoluaseră mult, erau puse într-o oarecare ordine, ajunsesem să facem şi şedinţele foto cu Andra, Andi Moisescu şi Cabral”, declara Mihai Bendeac, pentru paginademedia.ro, la vremea respectivă.