Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, din nou împreună

Apropo.ro / 22.01.2015, 12:09
Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, din nou împreună
Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil se vor revedea curând. Au un motiv întemeiat, căci amândoi vor participa la Wings for Life World Run.
Dacă anul trecut Mihaela şi Dani au concurat împreună şi au fost o echipă, anul acesta au intrat separat în concurs. Astfel că pe 3 mai 2015 cei doi foşti iubiţi se vor revedea în “ interes de serviciu”. Alături de ei, la Wings for Life World Run vor alerga alţi ambasadori ai campaniei, printre care Toma Coconea, Daniel Osmanovici, George Baltă, Andrei Roşu şi Alexandru Nicolau. 
 
 
Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, vor lua statul în zona bucureşteană Pantelimon şi vor alerga pe DN3-DN3A, spre Feteşti iar alături de ei poate alerga oricine doreşte, în echipa lor ori în propria echipă. Singura plata este taxa individuală de înscriere,de 124 ron, taxă care este direcţionată în întregime către Fundaţia Wings for Life, cu scopul de a găsi un remediu pentru leziunile măduvei spinării. În plus, participarea la Wings for Life World Run este o promisiune pe care ţi-o faci ţie, pentru a fi în formă şi a rămâne sănătos în noul an.
 
 
Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au fost împreună timp de şase ani, dar au decis să o ia pe drumuri separate. Ei şi-au refăcut viaţa, fiecare cu altcineva, destul de repede după despărţire. Mihaela trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner, austriacul care a depăşit viteza sunetului prin saltul său din stratosferă, iar despre Dani se spune că a început o relaţie cu  Miruna Lică, colega lui de 22 de ani care lucrează ca reporter la emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”.