Mihai Bendeac, dat în judecată de Antena 1

De: Cătălina Matei / 15.10.2014, 12:05
Mihai Bendeac, dat în judecată de Antena 1
Antena 1 a decis să-l dea în judecată pe actorul Mihai Bendeac, cel care a realizat pentru postul din Băneasa emisiunea “iComedy”. Astfel, societatea Antena Group a înaintat la Tribunalul Bucureşti, pe 13 octombrie, un dosar care are ca obiect „pretenţii”.

Potrivit paginademedia.ro, dosarul, fiind înaintat recent instanţei, nu are stabilit încă un termen de judecată.

„Procesul intentat de Antena 1 lui Mihai Bendeac are drept cauză încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale”, a declarat pentru paginademedia.ro Diana Zamfirescu, PR Director Antena Group.

Foto: Prima TV

Conflictul a început în octombrie 2013, când Mihai Bendeac a decis să iasă din emisiunea “iComedy”. Antena 1 a considerat, atunci, că a încălcat astfel contractul pe care îl avea cu postul de televiziune. La vremea respectivă, Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar şi o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu.

Actorul a declarat că nu avea voie să critice programele postului Antena 3 şi că avea şi o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu le putea aborda în emisiune.

La începutul acestui an, Bendeac a revenit la Prima TV, post la care a realizat o emisiune de 30 de minute, “Jurnalului unui burlac”.

În această vară, Mihai Bendeac a fost în discuţii cu PRO TV pentru un rol de jurat în cadrul show-ului “Românii au talent”. Conform declaraţiilor sale, ajunsese chiar să facă şedinţa foto, însă lucrurile s-au oprit în acel punct. Discuţiile au picat, potrivit lui Bendeac, după ce Antena 1 ar fi trimis la PRO TV notificări.