Mihai Bendeac, sărutat pe buze de un bărbat

De: Cătălina Matei / 28.09.2016, 12:26
Mihai Bendeac, sărutat pe buze de un bărbat
Cel de-al doilea sezon al emisiunii iUmor revine din 2 octombrie la Antena 1 cu surprize de proporţii şi momente care îi vor lăsa cu gura căscată nu numai pe telespectatori, ci şi pe juraţi.

Când credeau că le-au văzut pe toate şi că nimic nu-i mai poate surprinde, cei trei juraţi ai emisiunii iUmor vor fi mai mult decât impresionaţi de momentul unui concurent francez, care va reuşi să-i ridice în picioare şi să-i facă să-l aplaude îndelung împreună cu întreaga sală.

Mihai Bendeac nu va rezista tentaţiei de a se ridica de pe scaun şi se va duce pe scenă, lângă el. Ca semn de mulţumire şi apreciere faţă de momentul prezentat, Mihai Bendeac va recurge la un gest extrem şi-i va săruta mâna francezului. „În Rusia, marilor artişti li se pupă mâna în semn de recunoştinţă’’, s-a explicat Mihai. Ca reacţie la gestul său, francezul îl va „răsplăti” pe jurat cu un sărut direct pe buze. ,,Să continuăm ca în Etiopia’’ a adăugat amuzat Mihai, surprins la maximum de reacţia concurentului francez. Cum vor comenta colegii de jurizare păţania lui Mihai Bendeac şi ce va avea el însuşi de spus după cele întâmplate rămâne de văzut în cel de-al doilea sezon al emisiunii iUmor care va începe din 2 octombrie, la Antena 1.