Mihai Călin prezintă o nouă emisiune la Kanal D

Apropo.ro / 14.10.2014, 15:16
Mihai Călin prezintă o nouă emisiune la Kanal D
Din 25 octombrie, în fiecare sâmbătă seara, de la 21.30, Mihai Calin îi provoacă pe români să câştige sume importante de bani, în schimbul răspunsurilor corecte la întrebări de cultura generală. Cei care intră în joc vor fi nevoiţi să pună că miza obiecte din casa lor. În cazul în care răspund greşit la întrebări vor pierde şi banii şi obiectele.

“Mergem acasă la oameni care acceptă, după un test rapid pe stradă, să intre în jocul nostru. Întrebările nu sunt foarte dificile şi multe dintre ele au legătură cu situaţii comune de viaţă. Răspunsurile par la prima vedere banale, dar reuşesc să pună în dificultate concurenţii tocmai din acest motiv. Tensiunea în casa e uriaşă, participă câte o echipă formată din membrii familiei sau prietenii acestora, de cele mai multe ori se iscă şi conflicte între ei, dar cu toţii vor să câştige şi să demonstreze că ştiu să răspundă la întrebări. Participanţii pot miza pe obiecte din casă, iar situaţia aceasta creşte foarte mult tensiunea în rândul echipei. Cred că oamenii care vor urmări emisiunea se vor identifica la un moment dat cu cei puşi în situaţia de a răspunde întrebărilor şi de a risca, pentru că dacă nu rişti, nu ai cum să câştigi ceva substanţial”, a declarat Mihai Calin, prezentatorul show-ului.

De cele mai multe ori relaţiile reale din interiorul unei familii ies la iveală în momentele de tensiune, iar concurenţii de la “Norocul îţi bate la uşa” reacţionează şi ei în consecinţă. Cum se comportă oamenii când sunt pe punctul de a pierde televizorul, maşina de spălat sau maşina din parcare veţi afla urmărind din 25 octombrie, de la 21:30, “Norocul îţi bate la uşă”, emisiunea în care tensiunea face casă bună cu banii.

De numele lui Mihai Calin se leagă show-uri cu audienţe uriaşe, precum “Ştii şi câştigi” (1996) şi “Roata norocului” (1997), o activitate susţinută pe scena teatrului românesc şi zeci de roluri în seriale şi lungmetraje. În prezent, actorul poate fi urmărit pe marile ecrane în producţiile “America, venim!” şi “Q.E.D”.  

Foto: Foto Publimedia

Începând din  25 octombrie, Mihai Călin revine pe “sticlă”, la Kanal D, pentru a  prezenta în fiecare sâmbătă, de la ora 21:30, show-ul “Norocul îţi bate la uşă”.