Mihai Petre, despărţit de soţie!

De: Cătălina Matei / 21.11.2014, 10:59
Mihai Petre, despărţit de soţie!
Se pare că afacerile în familie nu merg deloc bine în Antena 1, cel puţin la nivelul colaboratorilor. După ce soţia lui Horia Brenciu, producătoarea Alice Dumitrescu, a rămas fără “Serviciul Român de Comedie”, iată că nici consoarta lui Mihai Petre nu are motiv motiv de bucurie. După ce emisiunea “Dansează printre stele” a fost scoasă din grila Antenei 1, Elwirei nu i s-a mai oferit nicio altă colaborare cu postul din Băneasa.

Deşi a rămas fără postul de jurat din emisiunea “Dansează printre stele”, Mihai Petre are încă un loc asigurat printre vedetele Antenei 1. Se pare că va “arbitra” un alt show de divertisment, “Romanian Idol”. Din păcate, soţia lui nu va fi implicată în noul proiect.

Potrivit enational.ro, Elwira Petre a fost îndepărtată din Băneasa. Ea lucrase până acum drept consultant sportiv şi se aude că mulţi concurenţi au numai vorbe bune la adresa ei.

Foto: Sorina Andreica

În perioada următoare, Elwira va avea mai mult timp la dispoziţie pentru şcoala de dans pe care o are împreună cu soţul ei, dar şi pentru Catinca, fetiţa lor de aproape 2 ani.