Mihai Petre şi Elwira joacă la dublu cu Victor Slav şi Bianca Dragusanu în turneul vedetelor de la “Serviţi, vă rog!”

De: Cătălina Matei / 06.08.2013, 08:00
Mihai Petre şi Elwira joacă la dublu cu Victor Slav şi Bianca Dragusanu în turneul vedetelor de la “Serviţi, vă rog!”
Pe 6 şi 7 august, de la 20.30, la PRO TV, cuplurile celebre se duelează şi surprizele se ţin lanţ la “Serviţi, vă rog!”. Mihai Petre şi Elwira se confruntă cu echipa Victor Slav - Bianca Dragusanu, Edi Stancu şi Vasile “Ceteraşul “Godja muncesc, servesc, cântă şi dansează, toate sub ochii neobositului Nea Mărin, într-un nou episod “Serviţi, vă rog!”.

Mihai Petre va rămâne fără replică la „Serviţi, vă rog!”. Temutul jurat al show-urilor ”Românii au talent” şi ”Dansez pentru tine” nici măcar nu va crâcni în faţă… unui leu de mare! „M-au închis în cuşcă cu el şi mi-au spus că stă cuminte dacă îi faci curat, dar animalul, enorm de altfel, se zbătea şi sărea peste tot, iar mie mi-era frică să nu-mi zdrobească picioarele. I-aş fi dat bucuros o mână în locul lor, dacă mă punea să aleg. Să nu mai zic că ragea exact ca un leu şi avea nişte colţi imenşi”, povesteşte Mihai, marcat de întâlnirea cu uriaşul necuvântător.

Cu toate acestea, Mihai şi soţia sa, Elwira, vor demonstra că formează împreună echipa ideală nu numai pe ringul de dans, ci şi pe frontul ”Serviţi, vă rog!”. Însuşi Nea Marin îi  va laudă pe cei doi: ”Mihai Petre se întrece pe el însuşi în toate, este perfecţionist, aşa cum îl ştim cu toţii, iar Elwira este la fel de serioasă, amândoi fac treaba tot timpul”.

Titlul de cel mai “lipicios” cuplu le va reveni lui Victor Slav, prezentatorul rubricii ”Vremea” de la PRO TV, şi Biancăi Drăguşanu, care nu se dezlipesc unul de celălalt. “Orice face unul face şi celălalt, sunt mereu împreună, se vede că sunt foarte îndrăgostiţi”, spune Nea Marin, iar cei doi adăugă: “Indiferent de situaţie sau de provocările care ar putea să apară, noi suntem o echipă, ne vom ajuta mereu”.

Dacă mai firava-i iubita nu va putea depune prea mult efort din motive medicale, Victor va munci cât pentru doi la ”Serviţi, vă rog!”: va bate ţăruşi cu un baros greu de zece kilograme,  va descarca un camion întreg cu decoruri pentru spectacolul de la circ şi se va iniţia în tainele meseriei de barman.

Edi Stancu, coregraful şi juratul show-ului ”Dansez pentru tine”, va dovedi că este maestru al entertainment-ului în această ediţie ”Serviţi, vă rog!”. Cu el în frunte, clienţii terasei Crema vor face trenuleţul şi vor dansa până dimineaţă, iar Edi va jongla, plin de energie, cu atribuţiile de MC, barman şi ospătar. Mai mult, coregraful va reuşi să îl determine pe Nea Marin să îl lase ”şef” la terasa timp de câteva ore, dar se va ţine numai de năzbâtii şi va încerca să îşi corupă colegii să fugă de la datorie.

Vasile Godja, alias ”Ceteraşul”, finalist în sezonul al doilea al super-show-ului „Romanii au talent”, va încăpea, cu tot cu vioară care l-a făcut celebru, pe mâna lui Nea Marin. ”Ceteraşul” va agita arcuşul plin de energie printre animatoarele de la terasă, iar clienţii se vor bucura de o atmosferă de petrecere cum numai la „Serviţi, vă rog!” există. Cu toate acestea, talentul muzical al lui Vasilică nu îl va convinge pe Nea Marin să îl sară de la treburi. „Ceteraşul” va servi pe plajă, va căra şezlonguri, va lua comenzi şi va împărţi note în stânga şi în dreapta.

Show-ul continua la ”Serviţi, vă rog!”, unde Nea Mărin  va îmbină cum numai el ştie talentele vedetelor cu muncile de toate felurile, iar telespectatorii vor vedea cine se va descurca cel mai bine cu amândouă marţi şi miercuri seara, de la 20:30, numai la PRO TV.