Mike Tyson, personaj într-un serial de desene animate dedicat adulţilor

De: Cătălina Matei / 03.10.2014, 10:09
Mike Tyson, personaj într-un serial de desene animate dedicat adulţilor
Fostul sportiv Mike Tyson va fi protagonistul unui serial TV de desene animate intitulat "Mike Tyson Mysteries" în care boxerul rezolvă mistere legate de crime, cu ajutorul unui porumbel vorbitor şi al unei fantome, iar premiera va avea loc până la finalul acestui an.

Serialul va fi produs de Warner Bros. Studios şi va fi difuzat pe canalul TV de cablu Adult Swim, informează Mediafax.

„(Producătorii) au abordat-o mai întâi pe soţia mea, Kiki, iar ea a fost cea care mi-a spus de proiect. A fost o nebunie de la început. Mi-a zis «O să fie dat pe Adult Swim» şi m-am gândit că este despre nişte tipi albi, bătrâni şi bogaţi care învaţă să înoate, se relaxează pe malul unui lac sau ceva de genul ăsta. Dar Kiki mi-a zis «e un desen animat pentru adulţi, poţi să înjuri, poţi să fii tu însuţi»”, a declarat Mike Tyson.

Foto: Hepta

În primul episod al serialului, Tyson şi amicii săi investighează cazul scriitorului „dispărut” Cormac McCarthy.

Mike Tyson a devenit, în 1986, la vârsta de 20 de ani, cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria grea. Ascensiunea lui fenomenală în boxul profesionist a fost, însă, însoţită de numeroase scandaluri în viaţa personală – închisoare pentru viol, dependenţă de droguri, multe bătăi şi agresiuni fizice.