Mila Kunis şi Ashton Kutcher îşi mai doresc un copil

De: Cătălina Matei / 27.10.2014, 10:54
Mila Kunis şi Ashton Kutcher îşi mai doresc un copil
Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani, şi actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, care au devenit părinţi pentru prima dată după ce actriţa a născut o fetiţă, luna trecută, îşi mai doresc un copil, potrivit unui apropiat al cuplului.
Mila Kunis şi Ashton Kutcher, care au devenit părinţii micuţei Wyatt, se gândesc deja să-şi extindă familia, informează contactmusic.com.
 
„Le place să fie părinţi. Ashton a menţionat deja de bebeluşul numărul doi. Mila a râs şi i-a zis să se potolească. Dar ea vrea încă un copil, pentru a fi apropiat de vârstă de Wyatt”, a declarat o sursă pentru E! News.
 
 
Foto: Hepta
 
 
Aceeaşi sursă a spus că Mila petrece mult timp încercând să scape de kilogramele în plus „câştigate” în timpul sarcinii.
„Nu este prea stresată, dar vrea să se întoarcă în blugii ei skinny. Ea spune că are prea multe mărimi de haine în dulapul ei”, a mai spus sursa citată, precizând că actriţa face yoga şi exerciţii de stimulare cardiacă.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului „Anii ’70/ That ’70s Show”, au confirmat logodna lor în luna februarie 2014. Cei doi au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.
 
Kunis şi Kutcher se vor căsători în 2015, potrivit unor surse apropiate celor doi, scrie Mediafax.