Mila Kunis va fi mămică full time

De: Cătălina Matei / 09.07.2014, 09:30
Mila Kunis va fi mămică full time
Decizie neaşteptată pentru partenera de viaţă a lui Ashton Kutcher: actriţa americană va renunţa la actorie după ce va naşte peste câteva luni, pentru a se dedica în totalitate "carierei" de mamă.

Mila Kunis în vârstă de 30 de ani şi viitorul ei soţ, actorul Ashton Kutcher, vor deveni părinţi pentru prima dată în doar câteva luni. Conform contactmusic.com, viitoarea mămică a declarat recent într-un interviu că nu intenţionează să jongleze cariera ei în cinema şi televiziune cu creşterea bebeluşului deoarece maternitatea va fi pe primul loc în lista priorităţilor sale.

„Nu am dorit niciodată să fiu acel gen de persoană care se gândeşte numai la afaceri. Pentru mine, această profesie a fost întotdeauna un hobby care s-a transformat într-o profesie grozavă, însă pot trăi şi fără actorie. Sunt sigură că Meryl Streep are un alt punct de vedere, dar eu sunt foarte încântată că voi fi o mamă cu normă întreagă”, a declarat Mila Kunis pentru revista America’s W.

Foto: Splash News

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit presei că bebeluşul va fi o fetiţă, iar Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, îşi răsfaţă partenera de viaţă tot timpul.

Viitori părinţi, colegi în distribuţia serialului „Anii ’70/ That ’70s Show”, s-au logodit în luna februarie. Cei doi au început o relaţie în 2012, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.