Milionari de weekend

De: Cătălina Matei / 25.08.2016, 00:00
Milionari de weekend

Tezaurul României aflat la Moscova este înapoiat statului român. Există cineva care ar cheltui sume fabuloase pentru a intra în posesia unei statui din tezaur. Două personaje misterioase angajează fiecare câte un comando format din cei mai abili şi mai duri mercenari pentru a sustrage statuia care are ascuns în interior un legendar inel cu puteri miraculoase. 

Statuia este furată din Muzeu dar, printr-un bizar concurs de împrejurări ajunge în posesia a patru adolescenţi simpatici: Miki, Alex, Godzi şi Zetu. 

Cei patru intră într-o cursă în care visele cele mai nebuneşti încep să prindă viaţă, dar se sting a doua zi ajungând împotriva voinţei lor pe litoral cu o maşină furată. 

După cei doi oameni au fost împuşcaţi în faţa lor şi o benzinărie aruncată în aer, intră într-un joc de televiziune suprarealist condus dictatorial de o vedetă paranoică.

Ei încearcă o cacialma burlescă într-un cinematograf şi, în final, ajung pe un şlep pe Dunăre jucând ruleta rusească cu un veteran al războiului din Afganistan, de unde sunt salvaţi printr-o figură impresionantă. 

În final, vom descoperi ca întreaga aventură este o nebunie comandată de doi bolnavi mintal extrem de bogaţi care se plictisesc într-un sanatoriu de lux, privesc la televizor şi inventează poveşti.