Militar american, impuscat cu gloante de cauciuc la Mamaia

Apropo.ro / 30.08.2008, 12:51
Militar american, impuscat cu gloante de cauciuc la Mamaia
Un militar american a fost impuscat cu gloante de cauciuc, intr-o altercatie avuta cu un grup de motociclisti in statiunea Mamaia

Un militar american aflat in timpul liber a fost impuscat cu gloante de cauciuc, sambata dimineata, intr-o altercatie pe care el si alti trei colegi au avut-o cu un grup de motociclisti in statiunea Mamaia.

Potrivit Politiei, azi dimineata, in jurul orei 01.00, mai multi motociclisti care se plimbau pe faleza au deranjat un grup de militari americani. In scurt timp cele doua grupuri s-au luat la bataie.

In timpul incaierarii, unul dintre motociclisti a scos un pistol cu gloante de cauciuc, cu care a tras la intamplare, unul dintre militari fiind ranit.

Medicii de la urgenta au stabilit ca ranile acestuia, in abdomen si la picioare, erau superficiale si nu au necesitat internarea in unitatea medicala.

Citeste mai multe detalii la Mediafax

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

UPDATE: Comenteaza sansele romanilor de a iesi din grupele UCL

UPDATE: Comenteaza sansele romanilor de a iesi din grupele UCL

Update: Comenteaza aici sansele echipelor romanesti de a iesi din grupele UEFA Champions League!

Reprizele scurte de exercitii fizice te mentin in forma

Reprizele scurte de exercitii fizice te mentin in forma

Confor unui studiu realizat in Statele Unite, reprizele scurte, dar foarte intense de exercitii fizice, pot duce la aceleasi rezultate ca antrenamentele indelungi si regu…

Cea mai batrana virgina este in Bacau

Cea mai batrana virgina este in Bacau

O femeie din Bacau a mers la doctor si a facut un control pentru a scapa de rautatile vecinilor in privinta virginitatii ei.

Duchovny are probleme cu

Duchovny are probleme cu "Dosarele seX" din viata lui

David Duchovny, starul serialului de succes "Dosarele X", care, in prezent, joaca in seria de televiziune "Californication" rolul unui scriitor afemei…

Jocul zilei

Clipul zilei

SpellBlazer Tuneaza-ti Dacia!
Un joc de strategie in care castiga cel mai inteligent. Cuvinte cheie: funny tuneaza cazanul dacia tuning dobitoc idiot gras burta gps navigatie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza