Milla Jovovich si Sharon Stone revin pe marele ecran

De: Nicoleta Nicolae / 01.12.2015, 18:00
Milla Jovovich si Sharon Stone revin pe marele ecran
Animaţia „Savva: Inimă de războinic” este o poveste magică despre curaj, prietenie şi balanţa bine - rău, care îi va încânta pe copii în preajma sărbătorilor de iarnă. Filmul distribuit de Freeman Entertainment prezintă o aventură fantastică, plină de eroi atipici, umor şi culoare, din 11 decembrie, la cinema.

Într-o pădure fermecată, locuitorii au uitat de mult ce înseamnă pericolul, până când într-o zi armonia şi liniştea tuturor este distrusă de făpturi malefice care le atacă satul.

Savva, un băieţel ascultător de 9 ani, reuşeşte să scape şi să se ascundă de răufăcători. Acum, întreaga răspundere pentru salvarea familiei şi a prietenilor îi revine unui copil care trebuie să găsească o soluţie miraculoasă. Singur într-o pădure uriaşă, Savva va cunoaşte noi personaje fantastice şi îşi va face prieteni de nădejde.

O animaţie 3D spectaculoasă destinată celor mici, „Savva: Inimă de războinic” aduce pe marile ecrane, din 11 decembrie, cele mai curajoase aventuri şi o călătorie interesantă până la capătul pământului. 

Detalii film:

Titlul original: Savva 3D

Gen: Animaţie

Regia: Maksim Fadeev

Scenariul: Aleksandr Chistyakov, Maksim Fadeev

Producători: Fedor Bondarchuk, Aleksandr Chistyakov, Dmitriy Rudovskiy

Distribuţia: Milla Jovovich, Sharon Stone, Joe Pesci, Whoopi Goldberg, Jim Cummings, Will Chase, Geoffrey Cantor

Casa de producţie:  Gluk’oza Production

Limba:  Engleză/ Română

Durata: 86 minute

Lansare în România: 11.12.2015