Mircea Lucescu, ranit intr-un accident rutier

Redacția / 06.01.2012, 14:27
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier petrecut in Capitala, el fiind dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru investigatii. George Copos anunta ca Mircea este in afara oricarui pericol.

Update:

„Am vorbit chiar acum la telefon cu Mircea. Ma speriasem si eu… dar este bine. Mi-a zis ca il doare o coasta, dar este OK. Este inca la spital, nu a stiut sa imi spuna cat ramane acolo”, a afirmat George Copos care are o relatie de prietenie de mai multi ani cu tatal actualului antrenor al echipei Rapid, Razvan Lucescu. (Mediafax)

Stirea initiala:

Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat ca in masina in care se afla Lucescu se mai afla o persoana de aproximativ 40 de ani.

Potrivit lui Oprita, Lucescu a suferit o contuzie toracica si este constient. Cealalta persoana nu are leziuni aparente, fiind de asemenea constienta, a adaugat coordonatorul SMURD.

GALERIE FOTO

Mircea Lucescu conducea masina sotiei, cand s-a produs acccidentul

Ambele victime vor fi duse la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru investigatii medicale, a spus Oprita.

In jurul orei 13:30 a avut loc un accident pe bulevardul Vasile Milea, in urma caruia doua persoane au ramas incarcerate. Victimele au fost duse la spitalul Floreasca. O victima, barbat, a avut probleme deosebite, in timp ce cealalta nu a necesitat decat ingrijiri la fata locului”, a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant ISU Bucuresti, pentru Realitatea TV, citeaza de Prosport.

Citeste mai multe detalii despre accidentul lui Mircea Lucescu, pe Mediafax