Mirela Boureanu Vaida, adepta ”curelor” de fructe de mare

De: Cătălina Matei / 24.07.2013, 14:00
Mirela Boureanu Vaida, adepta ”curelor” de fructe de mare
Prezentatoarea emisiunii de mare succes „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, a petrecut, săptămâna trecută, o vacanţă de vis alături de soţul ei, în Italia.

Vedeta Antena 1 a ales ca destinaţie de concediu Sudul Italiei, mai exact Coasta Amalfi şi Insula Capri. Aici, ea a degustat din specialităţile culinare locale şi a făcut o „cură” de fructe de mare (caracatiţă, scoici, stridii, calamari). Totul asezonat cu delicioase vinuri rose locale.

Frumoasa actriţă şi cântăreaţă a fost de-a dreptul fascinată de livezile de lămâi uriaşe, prezente la tot pasul. De aici, aproape totul in zonă are aromă de lămâie: îngheţata, săpunul, lumânările, lichiorul, uleiul de gătit. Din toate, Mirela a achiziţionat câte puţin pentru a le face cadouri celor dragi de acasă.

Mirela Boureanu Vaida şi soţul ei s-au cazat într-o vilă din Positano, o vilă care i-a cam dat de furcă vedetei. Şi asta pentru că era situată la înălţime şi, pentru a merge la plajă, trebuia să urce şi să coboare, de două ori pe zi, nici mai mult, nici mai puţin decât 800 de trepte! De aici, până la o frumoasă febră musculară nu a mai fost cale lungă, dar, după două zile, muşchii Mirelei şi-au revenit!

Vedeta Antena 1 a închiriat şi o ambarcaţiune, pentru a face o excursie in celebra şi frumoasa insulă Capri, unde a vizitat grotele. Şi, nu s-a oprit aici! Pe un scooter, pe uscat, gazda emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a putut vizita toată coasta amalfitană, pe drumurile sinuoase şi strâmte, extrem de abrupte şi înguste.

Mirela a ţinut morţiş să facă o incursiune şi-n Pompei şi să manânce, la Napoli, o pizza, loc unde se spune că se găseşte cea mai bună pizza din lume. Pe lângă pizza, Napoli mai este cunoscut şi ca fiind un oraş cu un trafic infernal şi multe maşini. Lucru confirmat şi simţit, pe propria-i piele şi de Mirela care, pentru că nu a putut găsi loc de parcare, a trebuit să meargă 2 km pe jos!