Mirela Boureanu Vaida, mămică de fetiţă

Apropo.ro / 29.09.2014, 11:33
Mirela Boureanu Vaida, mămică de fetiţă
Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", Mirela Boureanu Vaida, este foarte fericită. Vedeta a aflat că va fi mămică de fetiţă!
A rămas însărcinată, dar a vrut să păstreze, o perioadă, vestea cea mare doar pentru ea. Mirela Boureanu Vaida îşi dorea de ceva timp să devină mamă şi era pregătită pentru asta.
 
A fost luată, însă, pe neaşteptate, atunci când a aflat că ea şi soţul ei vor deveni părinţi. Prezentatoarea TV a aflat şi sexul bebeluşului: va avea o fetiţă!
 
Foto: Facebook
 
“Era singurul lucru pe care mi-l doream foarte mult şi pentru care pot spune că eram pregătită de ceva vreme. Vestea a venit pe neaşteptate, mai ales că cei din jurul meu, văzându-mi programul foarte încărcat şi agitaţia de care am parte zi de zi, nu credeau că se va întâmpla prea curând. Iată însă că, dacă Dumnezeu are planuri cu tine, ştie cum să le aranjeze pe toate. Totul s-a întâmplat spontan, natural şi, aşa cum se spune, când ne aşteptam mai puţin. Sigur că suntem foarte emoţionaţi, că ne temem oarecum, neavând alături bunicii (atât părinţii mei, care sunt la Iaşi, cât şi socrii, de la Cluj sunt încă în activitate), dar suntem totodată convinşi că viaţa ne va călăuzi să luăm cele mai bune decizii în privinţa copilului nostru…
 
 
Foto: Facebook
 
[…] Ca orice om precaut, m-am ferit să fac public acest moment din viaţa mea, până am trecut de o perioadă pe care mulţi o numesc critică. În urmă cu puţin timp, am mai primit o veste care ne-a bucurat enorm şi care ne-a mutat un pic atenţia către culoarea camerei bebeluşului, a hăinuţelor, a jucăriilor, dar şi către alegerea unui nume, despre care nu ştiam că poate fi atât de complicat. Asta pentru că ni s-a spus aproape sigur că vom avea o fetiţă”, a declarat Mirela Boureanu Vaida pentru Antena 1.