Mirela Boureanu Vaida se înscrie la şcoala de dans a lui Nea Mărin

Apropo.ro / 30.12.2014, 09:00
Mirela Boureanu Vaida se înscrie la şcoala de dans a lui Nea Mărin
Mirela Boureanu Vaida petrece şi în acest an revelionul la Antena 1, „La Hanu’ Mirelei”, în compania unor prieteni dragi: Laura Lavric, Nicoleta Voica, Matilda Pascal Cojocãriţa şi Ştefan Cigu, Daniela Condurache, Steliana Sima, Dinu Iancu Sălăjanu, Cornel Borza, Cornelia şi Lupu Rednic, Nea Mărin si mulţi alţi invitaţi-surpriză.
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
Din program nu vor lipsi momentele inedite, invitaţii Mirelei având parte de provocãri pe cinste, şi nici momentele umortistice. 
Frumoasei prezentatoare îi va trece pragul în acest an şi perfecţionistul Nea Mărin, care nu vine singur, ci însoţit de renumiţii dansatori de la ansamblul popular pe care îl conduce. Şi, aşa cum se cade la ceas de sărbătoare, Nea Mărin încinge jocul în platoul emisiunii, invitând la dans toţi invitaţii de la han, iar Mirela face o promisiune de zile mari. Imediat după ce va naşte, frumoasa prezentatoare i-a promis lui Nea Mărin că vine şi ea la şcoala de dans şi, de ce nu, peste ani o va înscrie şi pe fetiţa ce urmează să o aducă pe lume.
 
 
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
Şi cum niciun invitat de la han nu scapă fără o provocare, Nea Mărin extrage din urnă următorul mesaj: „Nu eşti pe sensul bun, nici pe contrasens, ci în plin non-sens. Dansează muzică populară pe ritmuri moderne”. Cum se va descurca perfecţionistul Nea Mărin, rămâne de văzut în noaptea dintre ani, „La Hanul Mirelei”,  după „Revelionul Starurilor” prezentat de Dan Negru.